Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA KLUBA

Istra za utakmicu s Dinamom odlučila zatvoriti tribine, igrat će se bez gledatelja

Istra - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
12.07.2020.
u 14:32

"Budući da se na utakmicama NK Istre okuplja veliki broj posjetitelja što onemogućava održavanje fizičke distance i u takvim okolnostima je teško provoditi protuepidemijske mjere"

NK Istra odlučila je zatvoriti tribine za utakmicu Dinamom koja se igra iduće subote.

Svoju odluku klub je objasnio u priopćenju koje prenosimo.

"Zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezano uz COVID-19 bolest u Republici Hrvatskoj i našoj županiji te činjenice da su otkazana sva veća javna okupljanja i javne manifestacije u Gradu Puli i Županiji, a budući da se na utakmicama NK Istre okuplja veliki broj posjetitelja što onemogućava održavanje fizičke distance i u takvim okolnostima je teško provoditi protuepidemijske mjere, donošena je odluka o zatvaranju tribina stadiona Aldo Drosina za predstojeću utakmicu s GNK Dinamom s ciljem zaštite zdravlja stanovništva Istarske županije i Republike Hrvatske te izbjegavanja opterećenja zdravstvenog sustava u županiji", stoji u objavi NK Istre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije