Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Istra spasila bod u Varaždinu u čak sedmoj minuti nadoknade

Varaždin: NK Varaždin i Istra 1961 susreli se u 13. kolu 1. HNL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
28.11.2020.
u 17:09

Jedini pogodak na utakmici postignut je iz iznimno neobične situacije

Nogometaši Varaždina i Istre 1916 su u susretu 13. kola Prve HNL odigrali 1:1 (0:0). Varaždinu je poveo golom Obregona u 51. minuti, a na konačnih 1:1 poravnao je Gržan iz kaznenog udarca u sedmoj minuti nadoknade.

Jedini pogodak na utakmici postignut je iz iznimno neobične situacije. Prvo se na gostujućoj polovici ozlijedio igrač Varaždina Peco koji se uhvatio za mišić, no igrači Istre nisu izbacili loptu van terena kako bi se Peci ukazala pomoć već su krenuli u napad.

Vrlo brzo gosti su ostali bez lopte te je krenuo protunapad domaćih. Lopta je došla do Obregona kojega je pratio Paez, a u tom trku je branič Istre osjetio bol u mišiću pa je kolumbijski napadač pucao neometan s desetak metara.

Njegov udarac nije bio ni jak niti precizan, ali je vratar Istre Juric vrlo loše reagirao te je lopta prošla ispod njega u mrežu.

U posljednjim trenucima susreta vrlo je loše u svom kaznenom prostoru reagirao veteran u redovima Varaždina Benko. Pokušao je glavom izbaciti jedan ubačaj, no promašio je loptu koja ga je potom pogodila u ruku, a sudac Pajač je nakon pregledavanja snimke pokazao na bijelu točku.

Osmi Varaždin i deveta Istra 1961 sada imaju po devet bodova, jedan više uz utakmicu više od posljednje Lokomotive. Na vrhu su Dinamo i Osijek sa po 26 bodova, no Dinamo je odigrao utakmicu manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije