Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VIDIO UNAPRIJED

Ispunilo se proročanstvo Gorana Ivaniševića: Pokazao jednu stvar i sve predvidio

Goran Ivanišević i Marin Čilić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
10.02.2020.
u 14:56

"Pitam Gorana, koji je inače dolazio i kod mene u Barcelonu kad je putovao, je li to točno. Goran mi potvrdi. Pitam Gorana što taj klinac ima drugačije od drugih, a on mi samo pokaže na glavu."

Bivši trener Jugoplastike Božo Maljković ispričao je kako ga mu je obitelj Ivanišević svojedobno u Splitu ispričala da u Beogradu postoji jedan dječak koji će postati najbolji na svijetu. Taj je dječak bio Novak Đoković.

- Bio sam u Splitu, poslom, kao bivši trener Jugoplastike, a vrijeme sam provodio i na teniskim terenima. Jednom prilikom dolazim tamo, sjedi šareno društvo, veliki igrači Hajduka Šurjak, Buljan, Džoni, košarkaši Jerkov i Šolman, tajnik Jugoplastike Bilić, Ivanišević otac i sin - rekao je Maljković za medije iz Srbije te dodao:

- I ja pitam: 'Je li Splićani, što ima novo?' I kaže mi Srđan: 'Ima novo, vi u Beogradu imate jednog 'mulca', bit će broj 1.' To mi kaže Srđan, a ja pitam Gorana, koji je inače dolazio i kod mene u Barcelonu kad je putovao, je li to točno. Goran mi potvrdi. Pitam Gorana što taj klinac ima drugačije od drugih, a on mi samo pokaže na glavu.

Maljković je impresioniran Đokovićem.

- Jeste li ga ikad uhvatili u tužnim ili sretnim trenucima da pogriješi? Stariji čovjek od njega bi pogriješio, dao bi nekad neku nerezonsku izjavu. On nikada. Sve što je rekao je fantastično i može ući u udžbenike kako se ponaša vrhunski čovjek i sportaš.

A Goran Ivanišević danas je u stožeru Novaka Đokovića koji je prvi tenisač svijeta i želi postati igrač s najviše osvojenih Grand Slam turnira. Ima ih 17, a ispred njega su Rafael Nadal (19) i Roger Federer (20).

>> Pogledajte i kako je Ivanišević objasnio da Amerikanac ne može trenirati Balkanca

Komentara 10

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:52 10.02.2020.

Slika Cilica i Ivanisevica pa ispod... prica o Djokovicu!

FY
Fuck you Mother Fucker
17:39 10.02.2020.

Goran kao i Novak su mjesanci izmedju Hrvata i Srba, mozda ih je to spojilo?

DU
Deleted user
17:19 10.02.2020.

Ivaniševiću se isplati biti u Đokovićevom timu. A i Đokoviću prija biti sa Goranom. Dokaz tomu je poboljšanje Đokovićevog servisa nakon operacije lakta. Na koncu, Đoković poslije svake osvojene nagrade na Goranov račun uplati neki fini postotak, što poslije Australia open može biti i par stotina tisuća €. Isplati se obadvojici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije