Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skinuli sve sa sebe

Ispunili obećanje: Hrvački par zaplesao gol pred kamerama!

Bella - Cena
Foto: YouTube screenshot
1/2
28.04.2017.
u 20:43

Obožavateljima su poručili kako će zaplesati goli pred kamerama kada prikupe 500 tisuća pratitelja na svom YouTube kanalu.

Poznati hrvački par, 'friški' zaručnici, John Cena i Nikki Bella nedavno su dali neobično obečanje. Svojim obožavateljima poručili su kako će zaplesati goli pred kamerama kada prikupe 500 tisuća pratitelja na svom YouTube kanalu.

Kako im je to ubrzo i uspjelo, ispunili su obećanje te skinuli sve sa sebe.

 

Na povećanje broja njihovih pratitelja uvelike su utjecale i njihove zaruke početkom mjeseca. Cena je svoju odabranicu zaprosio u ringu pred tisućama navijača i oduševio Nikki.

Komentara 3

CR
crodux
22:24 28.04.2017.

odvratni ste!

Avatar Ada
Ada
08:09 29.04.2017.

Ovo je vijest? A susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru nije? 39000 mladih je u Vukovaru i slave Boga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije