Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia

Ispričavamo se Barišiću, ali neka se i on ispriča nama

čulo
Marko Lukunić/Pixsell
14.03.2011.
u 15:49

Dvaput smo predsjednika Dinama Mirka Barišića zvali u ured uprave kluba. Obećao je, ali nije došao - ističe čelnik vinkovačkog kluba Željko Čulo.

U vinkovačkoj Cibaliji još uvijek "kipte" zbog optužbi iz Dinama, pa klub s Bosuta upozorava da su Zagrepčani imali sve uvjete kao i ostali klubovi koji dolaze u Vinkovce. Također, iz Cibalije tvrde kako su plavi ti koji su se ponijeli nekulturno jer se došavši na stadion nisu javili domaćinima.

- Dvaput smo zvali predsjednika Dinama Mirka Barišića i direktora kluba Damira Vrbanovića u ured uprave kluba. Obećali su da će doći, no nisu se pojavili - ističu iz vinkovačkog prvoligaša.

Iz Cibalije su se osvrnuli i na suđenje glavnog suca Brune Marića, navodeći da je podcjenjivao igrače na terenu, smijao im se u lice nakon spornih situacija, te dodali kako su na tapeti čelnih ljudi hrvatskog nogometa jer su stali uz Igora Štimca u kampanji za predsjednika HNS-a.

- Ako je itko od predstavnika Dinama doživio kakve neugodnosti, ispričavam mu se u ime Cibalije, no isto tako očekujem ispriku gospodina Barišića za neistine koje je izrekao Dinamov glasnogovornik Tomislav Marčinko na račun Cibalije - istaknuo je predsjednik Cibalije Željko Čulo.

Komentara 8

Avatar feudalac
feudalac
16:24 14.03.2011.

Da nije žalosno bilo bi smiješno, ovo što govori debeli mafijaš Čulo; izvrijeđali su predsjednika Barišića jer ovaj navodno nije došao u ured uprave Cibalije?

VO
vojvo
18:09 14.03.2011.

domačin uvjek dočekuje goste , mislim na kulturnog domačina , očito da ovi ne znaju što je kultura , a barišič bi po ovim riječima kao trebao biti ponizan i doči jer su oni zvali , nigdje nema čak ni na seoskim utakmicama da se gostujuči klub ne dočeka

BZ
Branko Zajec
16:09 14.03.2011.

Na žalost Cibalija više nije slavonski klub ! Od kada su klub u svoje ruke preuzeli \"dođoši\", klub je izgubio svoj identitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije