Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO BIVŠI SUIGRAČ

Isplivali bizarni detalji iz života Cristiana Ronalda, ovo je neugodno!

Cristiano Ronaldo
Foto: instagram.com/cristiano
1/6
19.08.2019.
u 14:55

- Ronaldo je uvijek želio biti ispred ogledala. Proveo bi cijeli dan gledajući svoj odraz u zrcalu - rekao je Diego Forlan

Jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda prati glas da je egotriper, a sada je to potvrdio bivši urugvajski napadač Diego Forlan. Ronaldo i Forlan dijelili su svlačionicu u Manchester Unitedu.

- Ronaldo je bio egoist u svlačionici, nije bio poput Beckhama - rekao je Forlan pa opisao detalje:

- Ronaldo je uvijek želio biti ispred ogledala. Proveo bi cijeli dan gledajući svoj odraz u zrcalu.

A Forlan je opisao i epski sukob Alexa Fergusona i Beckhama koji je završio razbijenom arkadom.

- Ferguson i Beckham su se svađali i uvrede su bile sve teže. Svaki od njih je želio da je njegova riječ posljednja. Ferguson je otišao i činilo se da je sve završilo, ali je Beckham opet nešto dobacio - rekao je Forlan.

- Ferguson se zatim okrenuo i iduće što sam vidio bila je kopačka koja leti i pogađa Beckhama. Vidjeli smo da je krenula krv i pomislili 'ovo se ne događa'. Bili su se spremi potući, ali su ih  Roy Keane i Ruud van Nistelrooy razdvojili.
 

Ključne riječi

Komentara 11

TA
tarzan
16:10 19.08.2019.

Isuse Kriste koji naslov i koji tekst. Mislio sam da teško možete dalje tonuti ali svaki dan me uvjeravate da to doista činite. Žalosno što je ostalo od onog starog Večernjeg lista

BA
baartol
16:39 19.08.2019.

navodno se CR zadovoljavao paleći se na sebe ispred ogledala

BB
branimir.bauer.9
16:34 19.08.2019.

Sve je bolesno. I Večernji, i novinar i Rolando i....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije