Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA SE KRETAO

Isplivala posljednja snimka Maradone: Nedugo nakon ove lijepe geste je zauvijek zaspao

Maradona
Foto: Screenshot
1/18
27.11.2020.
u 11:27

Maradona se u tome trenutku jedva kretao, korak po korak naslonjen na dvojicu pomoćnika

Diego Armando Maradona pokopan je u krugu obitelji i najbližih prijatelja na groblju Bellavista u Buenos Airesu. Preminuo je u srijedu zbog plućnog endema, i to nedugo nakon što su od njegova liječnika stigle ohranrujuće vijesti, da mu se stanje popravlja i da je počeo hodati i komunicirati.

Slavni Argentinac, podsjetimo, morao se podvrgnuti operaciji na mozgu zbog krvnog ugruška, a opravljao se u San Andrésu, gdje je i nastala sljedeća snimka.

Koliko je javnosti u ovom trenutku poznato, ujedno je i posljednja na kojoj ga možemo vidjeti živog, a zabilježila ju je susjeda koja je u naručju držala svog mališana.

- Hola, Diego, hola Diego - dozivao je taj dječak s kućnoga praga Maradonu, prema kojemu se slavni nogometaš u jednome trenutku okrenuo i mahnuo u želji da ga razveseli. Maradona se u tome trenutku jedva kretao, korak po korak naslonjen na dvojicu pomoćnika, a nedugo potom je zauvijek zaspao.

Snimku je u međuvremenu otkupio list Hoy Dia Cordoba, a možete je pogledati na službenom YouTube kanalu tog medija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije