Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Ispadne li, Wolfsburg ostaje i bez Mandžukića i bez Lakića!

'12.03.2011, Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL,  VfL Wolfsburg vs 1. FC Nuernberg, im Bild Mario Mandzukic #18 vom VfL Wolfsburg jubelt nach seinem 1:0 Kopfballtor.   Foto Ÿ nph / Rust'
'nph / Rust'
08.05.2011.
u 20:23

Za Mandžukića je navodno zainteresiran i Bayern, a Lakiću ugovor s Wolfsburgom vrijedi samo ako klub ne ispadne iz lige.

Iznenađujući domaći poraz (1:2) Wolfsburga od Kaiserslauterna unio je nemir i depresiju u Wolfsburg. Umjesto da izbore ostanak u ligi, Mandžukić i društvo u Magathovoj svlačionici posve su si zakomplicirali život uoči zadnjeg kola...

A sve je počelo idealno, ranim je pogotkom Mario Mandžukić doveo Wolfsburg u vodstvo. No, Srđan Lakić je sredinom poluvremena izjednačio, a uoči odlaska na odmor gosti su postigli i drugi pogodak, kojim su zavili domaćina u crno.

Zanimljivo, Lakić je zimus već potpisao ugovor s Wolfsburgom, a sad je svojim pogotkom budućem klubu širom otvorio vrata druge lige! Što to znači za Lakićev ugovor, može li se dogoditi da će dobrim dijelom i zbog svoga gola, Lakić sljedeće sezone igrati u nižem rangu?

Ne! Doznali smo, naime, da Lakiću ugovor vrijedi samo za prvu ligu, dakle pisani je sporazum na snazi samo ostane li Wolfsburg u društvu najboljih. U suprotnom, Lakić će biti slobodan igrač i moći će opet birati klub. Slična je situacija i s Marijem Mandžukićem. Iako je u zadnjih šest utakmica zabio šest golova i potvrdio da je pojačanje za Wolfsburg, mizerne su šanse da ostane u slučaju selidbe u drugu ligu.

Zapravo, šanse su nikakve, već su na adresu Mandžukićeva menadžera Ivana Cvjetkovića stigle neke ponude za našeg napadača. Navodno se među zainteresiranim klubovima za Mandžukića spominje i – Bayern!

Spomenimo da je iz Bundeslige već ispao St. Pauli, traži se još jedan klub za ispadanje, te jedan koji će igrati kvalifikacije za ostanak s trećim drugoligašem. Tri su kandidata za ta dva mjesta – Wolfsburg, Borussia iz Mönchengladbacha (po 35 bodova) i Frankfurt (34), i sva tri gostuju. Wolfsburg kod Hoffenheima, Borussia (M) kod HSV-a, a Frankfurt kod dortmundske Borussije.

Komentara 1

VK
vječni krojf
08:55 09.05.2011.

Gospodine Jurisicu,vidim da se cudis kako je Lakic mogao zabiti gol Wolfsburgu i dovesti svoj transfer u pitanje,i ostanak Madzukica.Vidis,tako mi se cini ti bi igrao tako da slucajno ne zabijes gol,a taj lakic je u njemackoj naucio kako se mora ponasati pravi profesionalac.Vi novinari kvarite nase hrvatsko drustvo i sport,a okrivljujete Zdravka Mamica,a on vam isto pokazuje kako se bori za svoj klub.Lakic je jos uvijek igrac Kaiserslaterna i tako se i ponasa,i novac kod njih (jos) zaradjuje.Cini mi se da ni vama novinarima to ne ide u glavu.Kazem,sto govorim odavna nije samo NSH-e i Markovic kriv za lose stanje u nasem nogometu nego i mnogi drugi,a ponajvise novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije