Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Isco zamijenio Modrića pa spasio bod Realu, Rog bolji od Pjace

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.09.2018.
u 22:40

U 4. kolu talijanskog prvenstva Napoli je u subotu na svom terenu dobio Fiorentinu s 1:0

U dvoboju 4. kola Primere Real Madrid je u Bilbau odigrao 1:1 protiv Athletica

Baski su bolje otvorili utakmicu i poveli golom Muniaina (32), a za Real je izjednačio Isco u 63. minuti, samo dvije minute nakon što je zamijenio Luku Modrića. Luka je u prvom poluvremenu imao dobru priliku za gol, ali je njegov udarac obranio junak susreta vratar domaćih Simon. 

Remijem Reala samo je Barcelona nakon četiri kola ostala s maksimalnim učinkom. Barca vodi s 12 bodova, Real je drugi s 10, a Athletic je još neporažen i s utakmicom manje na četvrtom mjestu s pet bodova. 

Ranije su Valencia i Real Betis odigrali bez golova, 0:0. 

U 4. kolu talijanskog prvenstva Napoli je u subotu na svom terenu dobio Fiorentinu s 1:0, a pobjednički gol zabio je u 79. minuti Lorenzo Insigne.

Hrvatski nogometaši Marko Rog i Marko Pjaca dobili su skromnu minutažu, Rog je za Napoli igrao od 82. minute, a Pjaca za Fiorentinu od 80. minute.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Sampdoria je kao gost slavila s 5:0 kod Frosinonea. Quagliarella, Caprari, Defrel dvaput te Kownacki zabili su za pobjedu gostiju.

>> Pogledajte i kako je Modrić rasplakao navijače u Španjolskoj


 
 

Komentara 10

BL
bla3108
22:50 15.09.2018.

koji jadni zlonamjerni naslovi...sramota

DU
Deleted user
23:12 15.09.2018.

Ovi piskarala baš vole Modrića, ... ma treba ih razumjeti imali su teško dugo ljeto.

SE
sebaa
23:51 15.09.2018.

Najbolji igrač na svijetu trebao bi riješiti ovakve utakmice:-))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije