Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE RIJEČI

Ipak se igralo u Dubrovniku, ali nakon testiranja... 'Neće nas Perica Bukić za**bavati'

Vaterpolisti Juga odbili ući u bazen s igračima Solarisa jer nisu testirani na koronu
Grgo Jelavic/PIXSELL
04.05.2021.
u 22:31

- Ne može se nitko igrati sa zdravljem Jugovih igrača.

Trebala je to biti jedna rutinska utakmica koja bi samo promovirala Jug u drugog finalista ovogodišnjeg doigravanja za hrvatskog vaterpolskog prvaka. Mladost je već prije izborila tu poziciju, a sad je Jug dobio priliku da u samo jednoj polufinalnoj utakmici sa Solarisom riješi to pitanje.

Ali stvari su se zakomplicirale, pa se u Gružu odvijala cijela drama...

Jugaši su, naime, odbili igrati utakmicu jer Šibenčani nisu bili testirani na COVID 19 a kako su u četvrtfinalu igrali s Primorjem, koje je puno zaraženih igrača i trenera, u gospara se javio dijelom i opravdani strah od širenja zaraze. Šibenčani su pak imali također logičan odgovor: nisu se testirali jer im to nitko nije propisao.

- Dosta je, neće nas jedan Perica Bukić zajebavati. Neće ni Milivoj Bebić, neće ni Mladen Drnasin, koji očito ne mogu ništa reći pokraj njega. Ne može se nitko igrati sa zdravljem Jugovih igrača - bio je žestok u prvoj reakciji Jugov predsjednik Tomislav Dumančić. Dodavši:

- Osobno sam doživio koronu, znam o čemu govorim.

Na kraju su igrači obiju momčadi pristupili antigenskom testiranju pa je utakmica s dva i pol sata zakašnjenja napokon i odigrana, a Jug je pobijedio 14:7.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
14:33 05.05.2021.

Takav rječnik nije od gospara no kočijaša.

BR
Breoxs
23:50 04.05.2021.

Momčadski sportovi su u ozbiljnoj krizi! Nogomet nakon SP u Rusiji u drastičnom padu, sukobi stari-mladi, dinamovci-hajdukovci. Košarka je u krizi 26 godina. U rukometu se ne možemo plasirati na OI, vaterpolo stalno u nekim politiziranjima i sukobima, muška odbojka ne postoji. Pohvale ženskom rukometu!

BR
Breoxs
23:44 04.05.2021.

Malo folklora u potpuno nebitnom sportu! Dakle, očito je riječ o ozbiljnim organizacijskim poteškoćama i politiziranju. Već su prethodno napravili velike propuste kad u propozicije natjecanja nisu stavili obvezan negativni PCR ili antigenski test! I onda se čude kada iz natjecanja u natjecanje reprezentacija postiže sve lošije rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije