Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kombiji planuli

Invazija Armade na Milano: Rijeka nikad nije imala takvu potporu!

Armada
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
27.09.2017.
u 15:23

Interes navijača za odlazak na utakmicu u Milanu je izuzetno velik, prodano je oko 4.000 ulaznica.

Nogometni klub Rijeka odigrat će u četvrtak jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba, s Milanom, na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu Europske lige, tako da među navijačima riječkog kluba vlada posebno uzbuđenje.

Ovu utakmicu svrstava se uz legendarne susrete između Rijeke i Real Madrida na Kantridi 1984. godine u Kupu UEFA, kad je Rijeka slavila sa 3-1 i Stuttgarta i Rijeke u tom njemačkom gradu 2013. godine, kad je Rijeka u 93. minuti izjednačila na 2-2 i zahvaljujući pobjedi kod kuće od 2-1 izborila prvo natjecanje u skupini Europske lige.

Interes navijača za odlazak na utakmicu u Milanu je izuzetno velik, tako da će Rijeka imati najmasovniju podršku navijača do sada na nekom od stadiona u sklopu europskih liga. Prodano je oko 4.000 ulaznica te će toliko navijača riječkoga kluba bodriti Rijekine igrače na stadionu Giuseppe Meazzi. 

Armada
1/9

Na put odlaze brojnim autobusima i još brojnijim kombi vozilima, tako da su oni, koji nisu na vrijeme rezervirali vozilo, imali problema s pronalaskom raspoloživog kombija u krugu manjem od 200 kilometara oko Rijeke. Mnogi će na put krenuti i vlastitim osobnim automobilima, ali i vlakom s polaskom iz Trsta.

Svi oni su pozvani da se nađu na Piazzi del Duomo između 12 i 13 sati, odakle je planirano do stadiona u povorci krenuti oko 17 sati. Navijačima Rijeke se ne preporučuje da se Milanom tog dana kreću sami ili u manjim skupinama. 

U Rijeci će se utakmica moći pratiti putem televizijskom prijenosa u brojnim ugostiteljskim objektima, od kojih neki pripremaju posebnu ponudu gostima te večeri.

Komentara 6

RI
ribar110
16:28 27.09.2017.

A sto je sa HTV valjda ce biti uzivo ili snimka?

KR
kruti191
15:45 27.09.2017.

tko je zapalio kombije???

21
215794
16:16 27.09.2017.

Po slici duboko vjerujem sto se zeli a to je da se Rijeka kazni sto znaci ta vatra rodjen sam za vrijeme komunizma gledao sam utakmica kada sam mogao platiti vatru smo palili jedino u uskrsnom tjednu a zvala se vuzmenka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije