Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN VIDEO

Internetom se širila snimka na kojoj plavuša oralno zadovoljava slavnog sportaša

djevojka
Foto: Printscreen Instagram
22.03.2020.
u 19:47

Oglasila se i djevojka te zamolila sve koji posjeduju snimak da ga obrišu.

Pratitelji NBA košarkaša Denver Nuggetsa Jamala Murrayja ostali su šokirani kada su vidjeli što je ovaj 23-godišnji Kanađanin objavio na Instagramu.

Naime, Murray je podijelio video na kojem ga njegova djevojka Harper Hempel (na fotografiji) oralno zadovoljava. Uskoro je obrisao video uz objašnjenje:

- Ispričavam se svima. Netko je hakirao moj profil, radim na rješavanju problema.

No, snimka se bila proširila bespućima interneta. Oglasila se i njegova djevojka te zamolila sve koji posjeduju snimak da ga obrišu.

Je li profil uistinu hakiran ili je Murray greškom objavio video, nije poznato. No, njegovi pratitelji sada znaju što radi dok je u izolaciji zbog koronavirusa.

Ključne riječi

Komentara 6

SO
Sir Oliver
00:13 23.03.2020.

A gdje je snimka?

Avatar drug Joža
drug Joža
23:45 22.03.2020.

Kad si u izolaciji nekad nešto moraš i progutati

ZA
zagi101
22:08 22.03.2020.

i u čemu je problem? pa radili su ko i većina parova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije