Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI 2. SETA

Internet opet napao Novaka: 'Da je to moje dijete, nadam se da bi ga pogodio lopticom'

FRA, ATP Tour, French Open 2020
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
12.10.2020.
u 20:20

U pozitivnom naletu protiv Rafe pokušao je Nole požuriti dječaka koji je skupljao loptice pa se u afektu izderao na njega, što nije dobro sjelo komentatorima na društvenim mrežama koji mu nisu baš naklonjeni

Tri seta čiste dominacije, tako nekako je izgledalo nedjeljnjo finale Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u kojemu je Španjolac stigao do svog 20. Grand Slam naslova. 

Prvi set završio je 6-0, Novaka kao da nije bilo, u drugome se djelomično probudio pa si vjerojatno probudio nadu da još uvijek stigne sve preokrenuti u svoju korist. 

Tako je u pozitivnom naletu protiv Rafe pokušao požuriti dječaka koji je skupljao loptice pa se u afektu izderao na njega, što nije dobro sjelo komentatorima na društvenim mrežama koji ionako nisu baš naklonjeni srpskom tenisaču. 

- Da je ovaj sakupljač loptica moj sin, nadam se da bi ga pogodio tom lopticom kada bi se tako izderao na njega. 

- Đoković: Zašto me nitko ne voli? Isto Đoković: Izdere se na dečka koji skuplja loptice zato jer gubi. 

- Đoković koji se dere na dijete koje skuplja loptice je sve što trebate znati o njemu - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Đoković se nije izvukao i Nadal ga je dovršio u trećem setu, a teško je reći da je sakupljač loptica imao nešto s time, više je bilo do Rafine nadmoći u ovome meču.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ER
EroK
04:02 13.10.2020.

Lako je biti fin kad te ide i kad pobjeđuješ, ali ako si stvarno fin i dobar, onda si fin i kad gubiš. Na muci se poznaju junaci, velikani! Đoko opet si pao!

DO
dokrastavca
21:15 13.10.2020.

Psi laju, karavane prolaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije