Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA NAPADAČA

Inter započeo pregovore o Agueru

Kun Aguero
Reuters
08.12.2009.
u 13:19

Argentinski nogometaš, 21-godišnji Sergio Agüero, sasvim je blizu odlaska iz svoga trenutačnog kluba, madridskog Atletica.

Već neko vrijeme traje "naguravanje" europskih nogometnih moćnika za ovog napadača, pa je tako londonski Chelsea kao posljednji ponudio 40 milijuna engleskih funti.

Ipak, mnogo pojedinosti govori da bi Agüero mogao završiti u milanskom Interu što zagovara i njegov tast, trenutačni argentinski izbornik Diego Armando Maradona.

Po pisanju talijanskih medija Inter je ponudio "najbolju" cijenu (nije poznat točan iznos), ali u kompletni transfer želi uključiti Portugalca Ricarda Quaresmu, kojeg bi poslali prema Vicente Calderonu.

Inter je imao namjeru obaviti transfer još u siječnju 2010. godine, no gotovo je sigurno da će se najranije dogoditi na kraju aktualne sezone. Ako se dogodi...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije