Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVOLJA UOČI KVALIFIKACIJA

Inter zabranio Perišiću i Brozoviću da se pridruže hrvatskoj reprezentaciji!

ITA, Serie A, Inter Mailand vs SSC Napoli
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
18.03.2021.
u 14:05

Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, pa je odgođen prvenstveni susret protiv Sassuola koji se trebao igrati u subotu

Hrvatska nogometna reprezentacija mogla bi za prve susrete kvalifikacija za SP 2022 ostati bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića nakon što je Inter zbog novih slučajeva zaraze zabranio svojim igračima odlazak na utakmice svojih reprezentacija.

Za sada su zaraženi Danilo D'Ambrosio, Samir Handanović, Stefan de Vrij i Matias Vecino.

Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, pa je odgođen prvenstveni susret protiv Sassuola koji se trebao igrati u subotu.

Inter je odmah uveo zabranu puta u inozemstvo svojim igračima. 

Vodeći klub Serie A Inter naveo je da će u ponedjeljak, 22. ožujka, ekipa ponovo biti testirana, uoči eventualnog povratka na treninge. 

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije otvara gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom je čeka dvostruki program u Rijeci – 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Komentara 6

LE
let3
15:16 18.03.2021.

Klub nema pravo zabraniti igračima da se odazivaju reprezentativnim pozivima.

JO
josippo
14:49 18.03.2021.

Kovačić i Kramaric to mogu pokriti.

MP
Mpower99
15:15 18.03.2021.

Veliki gubitak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije