Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA HNL

Inter u derbiju kola pobijedio Sesvete

'04.10.2013., Zapresic - Druga HNL, 9. kolo. utakmica NK Inter Zapresic - NK Zagreb.Ilija Nestorovski i Duje Medak Kovacevic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
18.10.2013.
u 21:27

- Rekao sam dečkima da ovu pobjedu odmah zaborave jer u srijedu nam dolazi Solin. Nova tri boda nam itekako trebaju u borbi za povratak u Prvu HNL - rekao je Rajko Magić, trener Intera.

Inter ima odličan raspored jer u sljedećih šest utakmica čak je četiri puta domaćin, ali mora u goste opasnom Pomorcu

U derbiju 11. kola Druge HNL, nogometaši zaprešičkog Intera pobijedili su na svom travnjaku još uvijek vodeće Sesvete sa 2:0 (1:0). Zaprešićani su uoči utakmice zaostajali velikih pet bodova za Sesvećanima kojima je ovo tek drugi poraz u prvom dijelu prvenstva. Domaćini su rano došli u vodstvo nakon što je u šesnaestercu gostiju srušen Marko Šimić, a sigurni izvođač bio je Makedonac Ilija Nestorovski.

- Trebao je njihov igrač dobiti još i isključenje jer je Šimić išao sam prema vratima, no sudac je mislio drugačije - rekao je Rajko Magić, trener Intera.

Drugačije je mislio i Sreten Ćuk.

- Moj igrač ga nije srušio s namjerom, nego više slučajno pa nema ni priče o tome da je trebao dobiti crveni karton.

Osim tog pogotka u prvom poluvremenu nismo vidjeli baš ništa.

- Kao da smo upali u nekakvu depresiju. Povukli smo se bez potrebe i razmišljali samo o obrani svojih vratiju - istaknuo je Magić.

U drugom poluvremenu domaćin je bio puno, puno bolji. Osim još jednog pogotka mogli su postići baram još jedan koliko su imali prilika.

- Rekao sam dečkima da ovu pobjedu odmah zaborave jer u srijedu nam dolazi Solin. Nova tri boda nam itekako trebaju u borbi za povratak u Prvu HNL - zaključio je Rajko Magić, trener Intera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije