Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuli trening

Inter priredio Perišiću, Brozoviću, Vrsaljku i društvu veliko iznenađenje

Andrea Bocelli u Interu
Foto: Twitter/Inter
16.08.2018.
u 21:29

Interovci su na trenutak prekinuli trening jer im je u goste stigao Andrea Bocelli

Inter se priprema za novu sezonu koja za njih počinje ovog vikenda. U 1. kolu talijanske lige crno-plavi igraju kod Sassuola.

Trener Luciano Spaletti složio je sjajnu momčad u kojoj igraju trojica hrvatskih reprezentativaca Ivan Perišić, Marcelo Brozović i odnedavno Šime Vrsaljko.

>> Pogledajte glazbene hitove vatrenih

Klub je uoči sezone igračima priredio iznenađenje. Interovci su na trenutak prekinuli trening jer im je u goste stigao Andrea Bocelli.

Slavni tenor helikopterom je sletio u Interov kamp. Igrači su se rukovali s Bocellijem koji im je kasnije pjevao 'Nessun dorma', opernu ariju iz Puccinijevog Turandota.

Igrači su bili oduševljeni te su dugim pljeskom pozdravili slavnog tenora.

Komentara 4

AM
ante_maja
23:51 16.08.2018.

jel nije Šime zapjevao sa njim

AM
ante_maja
23:51 16.08.2018.

jel nije Šime zapjevao sa njim

VU
vuky91
22:09 16.08.2018.

Poštovani g. Hudika,, što mislite koliko bi bilo manje klikova da je naslov: "Legendarni talijanski tenor Bocelli posjetio i oduševio momčad Intera"? No, dobro teško je valjda iz vlastite kože i balkanskog mentaliteta, zato i jeste iza Indexa po čitanosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije