Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat na prodaju

Inter počeo pregovore s PSG-om oko Perišića, a slijedi i sastanak s Mourinhom

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 15:43

Ausilio će na Otoku pokušati dogovoriti odlazak još nekih igrača u Premier ligu, između ostalih i Marcela Brozovića.

Talijanski mediji jučer su objavili vijest kako se u utrku za hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem uključio i bogati PSG ponudivši Interu 60 milijuna eura, dakle iznos koji plavo-crni i traže za Hrvata.

Danas pak mediji s Apeninskog poluotoka doznaju kako je Interov sportski direktor Piero Ausilio već bio u Parizu te započeo pregovore oko Perišića. Gazzetta dello Sport dodaje kako je Ausilio pregovarao i o opciji da u suprotnom smjeru, iz Pariza u Milano, pođu Marquinhos i Krychowiak.

Interov direktor nakon Pariza pohodit će i London gdje bi se tebao sastati s Joseom Mourinhom. No, Manchester United spreman je za Perišića platiti tek 40 milijuna eura.

Ausilio će na Otoku pokušati dogovoriti odlazak još nekih igrača u Premier ligu, između ostalih i Marcela Brozovića, pišu Talijani.

Komentara 1

KU
kurkomali
09:42 18.05.2017.

ne vrijedi on ni deset miliona. dao jedan gol i umislio da je igracina. trci kao da je progutao metlu. ni onaj brozovic ne vrijedi nista. da su dobri postizali bi dobre rezultate na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije