Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U MILANU

Inter oduzeo kapetansku traku Icardiju, naljutili su njegovu seksi Wandu

Wanda Nara
Foto: Instagram
1/4
13.02.2019.
u 13:38

Nara nije skrivala svoje razočaranje takvim odugovlačenjem kluba, a vjerojatno će i ovu odluku vrlo brzo prokomentirati

Nogometni klub Inter na svom Twitter profilu službeno je objavio vijest koja će mnoge šokirati. 

Argentincu Mauru Icardiju, koji je i najbolji strijelac Intera, oduzeta je kapetanska traka koju će od danas nositi slovenski vratar Samir Handanovič

Odluka je došla nakon razgovora menadžmenta kluba i trenera Luciana Spallettija koji se nalazi u nesigurnoj poziciji što se tiče posla na klupi milanskog kluba. 

Foto: instagram.com/wanda_icardi

Svemu ovom prethodile su žestoke izjave Icardijeve žene i menadžerice, kontroverzne Wande Nare koja nije štedjela upravu kluba nakon što nisu htjeli povećati plaću Argentincu. Nara nije skrivala svoje razočaranje takvim odugovlačenjem kluba, a vjerojatno će i ovu odluku vrlo brzo prokomentirati. 

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
14:09 13.02.2019.

Kroz ovu Wandu su prolazili zbilja vrhunski majstori nogometa...maradona, maxi lopez, icardi...sto jest jest zbilja ima prekrasno lice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije