Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BALOTELLI ZABIO ZA NICU

Inter konačno slavio na gostovanju, Perišić igrao do 75. minute

Inter
Reuters
11.09.2016.
u 23:40

Dvostruki strijelac za Nicu bio je Mario Balotelli koji je u 7. minuti realizirao kazneni udarac za 1:0, a u 78. minuti donio izjednačenje na 2:2

U susretu 3. kola Serie A Inter je sretno slavio na gostovanju kod Pescare s 2:1, pa je slavni milanski klub ubilježio prvu pobjedu ove sezone.

Novi prvoligaš s juga Italije bio je bolji u ovoj utakmici i zaslužio je čak i pobjedu, a u sudačkoj nadoknadi je ostao i bez boda. Pescara je povela golom Jean-Christophe Bahebecka (63), a za Inter je izjednačio Mauro Icardi (78). U zadnjim trenucima susreta, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Icardi je iz gužve postigao pobjedonosni gol i postao junak susreta.  

Ivan Perišić je igrao do 75. minute, a Marcelo Brozović nije ulazio u igru. 

I Pescara i Inter imaju po 4 boda, a vodi Juventus s maksimalnih devet.  

Balotelli zabio za Nicu

U posljednjoj utakmici 4. kola francuskog nogometnog prvenstva Nica je kao domaćin svladala Olympique Marseille s 3:2 te se priključila vodećem Monacu na vrhu ljestvice s 10 bodova.

Dvostruki strijelac za Nicu bio je Mario Balotelli koji je u 7. minuti realizirao kazneni udarac za 1:0, a u 78. minuti donio izjednačenje na 2:2. Pobjedu domaćoj momčadi i treću pobjedu na startu nove sezone donio je Cyprien u 87. minuti. Strijelci za Marseille bili su Thauvin u 14. minuti i Gomis u 72. minuti s bijele točke.

Athletic slavio kod Deportiva

U posljednjoj utakmici 3. kola španjolskog nogometnog prvenstva Athletic Bilbao je kao gost svladao Deportivo s 1:0.

Strijelac pobjedničkog pogotka za Athletic bio je Raul Garcia u 41. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije