Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Inter je tek jedan od pet osvajača kupa, ali mučit će se s Istrom

Inter Gorica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
30.10.2018.
u 11:55

U drugom današnjem dvoboju Zadar će dočekati zahuktalu Lokomotivu, koja u prvenstvu najbolje drži korak s vodećim Dinamom (ima pet bodova manje od plavih)

Ovosezonsko izdanje Hrvatskog nogometnog kupa stiglo je do osmine finala, danas su na rasporedu dvije, a sutra još šest utakmica.

Jedini dvoboj gdje će se sučeliti dva prvoligaša je onaj između Intera i Istre 1961, a počinje danas u 17 sati u Zaprešiću.

Div iz predgrađa traži prekid lošeg niza rezultata u prvenstvu, momčad Samira Toplaka pala je na osmo mjesto, sa svega jednim bodom više od današnjeg suparnika u kupu Istre 1961.

Inače, Inter je samo jedan od pet pobjednika hrvatskog kupa u povijesti, a uspjelo je to 1992. tadašnjim keramičarima pobjedom protiv HAŠK Građanskog u dvije utakmice. Prva je utakmica u Zaprešiću završila 1:1, a onda je u uzvratu Inker slavio 1:0 pogotkom Damira Kasumovića. Tadašnji Inker vodio je Ilija Lončarević, a u svlačionici žutih bili su Zvonimir Soldo, Krunoslav Jurčić, Stipe Brnas, Ivan Cvjetković, Borimir Perković, Nikica Miletić, Igor Čalo...

Da Samir Toplak ima ovakvu momčad na okupu, ne bi previše brinuo uoči današnje utakmice s Istrom...

U drugom današnjem dvoboju Zadar će dočekati zahuktalu Lokomotivu, koja u prvenstvu najbolje drži korak s vodećim Dinamom (ima pet bodova manje od plavih).

No, Zadrani također dobro igraju ove sezone, čak bi se mogli upustiti u borbu za ulazak u Prvu HNL.

Parovi, osmine finala:
Inter - Istra utorak, 17 sati
Zadar - Lokomotiva utorak, 17
Zelina - Dinamo srijeda, 14
Marsonia - Sl. Belupo srijeda, 14
Vinogradar - Jadran LP srijeda, 14
Krk - Osijek srijeda, 14
Šibenik - Hajduk srijeda, 16
Varaždin - Rijeka srijeda, 19

>> Pogledajte kako je Bolt spustio Pogbi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije