Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marcelo je presretan

Inter i njegov novi trener ovim su potezom pokazali Brozoviću koliko ga cijene

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.12.2016.
u 17:53

Stefano Pioli vratio je Brozovića u početni sastav, a Hrvat mu se odužio odličnim prezentacijama i pokazao kako je trenutačno među najboljim igračima kluba.

Marcelo Brozović potpisao je s Interom novi ugovor koji bi ga u klubu trebao zadržati do 2021. godine. Hrvatskom reprezentativcu tako je pao kamen sa srca nakon turbulentnog razdoblja u milanskom klubu, koji je na ovaj način pokazao kako ozbiljno računa na našeg veznjaka.

Marcelo je prošle sezone bio hit u Interu, čime je privukao interes brojnih europskih klubova. Da bi ga zadržao, Inter je pripremio novi ugovor, ali kad se trebao potpisati, došlo je do sukoba sa sad već bivšim trenerom Frankom de Boerom. Marcelo je završio na tribini i potpisivanje novog ugovora stavljeno je na čekanje.

U međuvremenu je Nizozemac smijenjen, a klupu je preuzeo Stefano Pioli i Brozovića vratio u početni sastav, a Hrvat mu se odužio odličnim prezentacijama i pokazao kako je trenutačno među najboljim igračima kluba.

Stoga je klub odlučio reagirati i pokazati mu da ga i dalje cijene te mu je ponudio novi, poboljšani ugovor, a zasigurno dio zasluga za to ide i Pioliju koji je kazao pokoju dobru riječ o Marcelu. 

Brozović bi, nagađa se, prema novom ugovoru trebao zarađivati oko 3 milijuna eura godišnje, što je dvostruko više nego što je dosad dobivao. No, bez obzira na ovaj potpis, interes za njega neće jenjavati jer već sada brojni europski velikani najavljuju da će ove zime pokušati dovesti sjajnog Hrvata u svoje redove.

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
21:46 07.12.2016.

Broz je odličan igrač, čak i više od toga. Sjećam se kad su neki "znalci" pričali da ga se gura u reprezentaciju hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije