Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve će biti riješeno

Inter će ipak dobiti licenciju za Prvu HNL

Dinamo - Inter
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
20.05.2020.
u 09:40

Što se tiče Rusa Sergeja Serderova, on još uvijek ne može doći u Hrvatsku jer je Rusija zatvorila granice svojim državljanima, zasad je otvorila granice samo za strance koji ulaze u zemlju, ali ne i obrnuto

Nogometaši Inter Zaprešića ovih će dana ipak dobiti licenciju za Prvu HNL. Imali su problem s financijama, no u klubu tvrde da će sve biti riješeno, pa će Zaprešićani moći igrati u Prvoj HNL.

Naravno, ako ostanu u ligi, u što u klubu ne sumnjaju.

Što se tiče Rusa Sergeja Serderova, on još uvijek ne može doći u Hrvatsku jer je Rusija zatvorila granice svojim državljanima, zasad je otvorila granice samo za strance koji ulaze u zemlju, ali ne i obrnuto.

Tomislav Ivković, trener Intera, nada se Serderovljevoj pomoći u nekoliko posljednjih kola ako uskoro krene iz zemlje. Jer, po dolasku u Zaprešić morat će prvo u dvotjednu izolaciju, tako da sigurno neće biti spreman za prva kola nastavka prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije