Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je previše nasilan

Instruktor karatea spasio ženu: Policija otmičara odvezla na nosilima

Hitna pomoć
Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
1/3
09.01.2019.
u 10:42

Prestravljena žena potražila je pomoć u dvorani u kojoj instruktor Randall Ephraim vodi tečajeva karatea

U američkom gradu Charlotte  muškarac je želio oteti ženu, te je trčao za njom. Prestravljena žena potražila je pomoć u dvorani u kojoj instruktor Randall Ephraim vodi tečajeva karatea, piše Fightsite.

Za njom je ušao muškarac, a ona je počela vikala kako joj ta osoba želi nauditi i tražila je pomoć. Instruktor karate pokušao je mirno riješiti situaciju, ali kada više nije imao rješenja poslužio se svojom vještinom kako bi onesposobio nasilnika.

Ephraim ga je  zadržao do dolaska policije, ali osumnjičenik je prvo morao u bolnici. Odvezen je na nosilima.

- Pokušao je ući u dvoranu, bio je agresivan, gurao se - opisuje instruktor junak Randall Ephraim i dodaje:

- Nismo znali tko je, nismo znali što želi. U prvi trenutak smo mislili da se raspituje o satovima karatea. Pitao sam ga kako mu mogu pomoći, na što je odgovorio da je došao po tu ženu. Ona je i dalje inzistirala da ga ne poznaje i da je pokušava oteti.

S obzirom na to da otmičar nije odustajao Ephraim se morao poslužiti svojim vještinama da ga onesposobi i zadrži dok ne stigne policija.

- Morao sam se braniti, a želio sam ga udaljiti iz dvorane. Kada sam uspio u tome i izbacio ga van, ponovno me pokušao napasti, a onda sam to riješio na odgovarajući način - istaknuo instruktor karatea te dodao: 

- Bio je vrlo, vrlo snažan. Imao je 90 kilograma i mislim da je bio pod utjecajem nečega.

Istraga je pokazala kako je osumnjičenik zapravo August Williams, koji od ranije poznat policiji i ima podeblji dosje radi droge i napada. Prije nego što su ga odveli u zatvor, Williams je morao u bolnicu, a odvezen je na nosilima.

>> Pogledajte video izvor Klix.ba: Bivši UFC borac Denis Stojnić spasio djevojku ispred kluba u Sarajevu

Ključne riječi

Komentara 2

FO
fobos
12:47 09.01.2019.

kakve retardirane tekstove pišete to više nisu istine. Ne samo ovaj članak nego općenito, 80% što pišete je smeće.

BA
bazinga
18:14 09.01.2019.

Ajmo uposliti KiK i ostale boksere dok se policajci debljaju ko krmače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije