Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - HAJDUK 0:2

Individualna kvaliteta Livaje presudila! Hajduk pretekao Rijeku na ljestvici

Lokomotiva i Hajduk sastali su se u 27. kolu HNL-a
Slavko Midzor/PIXSELL
03.04.2021.
u 14:47

Hajduk je sada, dakle, četvrtoplasirani s 39 bodova, isto koliko ima i petoplasirana Rijeka, a Lokomotiva je na začelju s 20 bodova, tri manje od pretposljednjeg Varaždina

U prvom susretu subotnjeg programa Prve HNL Hajduk je rutinirano svladao 'fenjeraša' lige, Lokomotivu, rezultatom 2:0 u Kranjčevićevoj ulici te tako barem privremeno pretekao Rijeku na četvrtom mjestu ljestvice HNL-a.

Apsolutni junak utakmice bio je Marko Livaja koji je u dva navrata pokazao svoju vrsnu individualnu kvalitetu te tako Splićanima donio dva pogotka.

Prvo je, u 15. minuti, na asistenciju Fossatija glavom primio loptu na rubu kaznenog prostora, da bi iz strašno teške situacije iskosa opalio volej po uzoru na Marca van Bastena te je lopta završila u maloj mrežici Hendije koji nije mogao ništa u toj situaciji.

Kod drugog pogotka Livaja se našao u ulozi asistenta kad je sjajnim centaršutom pronašao Umuta Nayira na drugoj vratnici, a Turčin je poprilično neometano glavom pogodio za povećanje vodstva bijelih. 

Osim ta dva trenutka Hajduk je držao kontrolu utakmice, a momčad Samira Toplaka još uvijek se očito traži i snalazi pod trenerskom palicom novog stratega. Domaća momčad nije imala nijedan udarac u okvir gostujućeg gola.

Hajduk je sada, dakle, četvrtoplasirani s 39 bodova, isto koliko ima i petoplasirana Rijeka, a Lokomotiva je na začelju s 20 bodova, tri manje od pretposljednjeg Varaždina.

U sljedećem kolu bijeli će ugostiti Slaven Belupo, dok će Lokomotivi u Kranjčevićevu doći Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 9

ST
sttipe
14:09 04.04.2021.

Var soba je ponovila delikt iz prošlog kola!!! Bez objašnjenja, ZAŠTO, NIJE ODRADILA SVOJ POSAO!!! Zašto se rušenje Livaje, nije moglo vidit iz više kuteva, da se vidi šta je posrijedi, i da se vidi da je Var soba odradila posao!!! Ne može se jedna situacija odradit, a druga koja ti je škakljiva, ignorirati!! Identična situacija 2 kola zaredom!!! I OBA puta s istim rezultatom, Livaja dobiva nepostojeći žuti!!! Do Dinama će imat 3!!! Var suce će uskoro Torcida tražit doma, jer ovaj bezobrazluk se drugačije neće dati rješiti!!!

Avatar rubinet
rubinet
17:13 03.04.2021.

Livaja velemajstor.

PP
plavac plavi
15:15 03.04.2021.

Lokomotiva oštećena za čisti penal kod 1:0 za Hajduk!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije