Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Indian Wells: Donna Vekić u glavnom turniru

Donna Vekić
Press Association/Pixsell
09.03.2016.
u 10:30

Pobijedili li Pironkovu, Vekić će u 2. kolu igrati protiv 12. nositeljice, Švicarke Timee Bacsinszky, a Lučić-Baroni bi u slučaju prolaza čekala 28. nositeljica, Slovakinja Anna Karolina Schmiedlova.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić probila se u noći s utorka na srijedu do glavnog ždrijeba WTA turnira u Indian Wellsu, nagradnog fonda 6,84 milijuna dolara, nakon što je u posljednjem kvalifikacijskom kolu sa 6-3, 2-6, 6-2 svladala Slovakinju Janu Čepelovu (WTA - 127.).

Osječanka se tako pridružila Mirjani Lučić-Baroni (WTA - 71.), jedinoj hrvatskoj tenisačici koja je izborila izravan ulazak u glavni ždrijeb BNP Paribas Opena. Vekić (WTA - 94.) će u 1. kolu glavnog turnira igrati protiv Bugarke Cvetane Pironkove (WTA - 105.), dok je suparnica Mirjani Lučić-Baroni Portorikanka Monica Puig (WTA - 67.).

Vekić je protiv Pironkove jedini put igrala prošle godine u kvalifikacijama turnira u Sydneyju te osvojila svega jedan gem. Lučić-Baroni i Puig također su odigrale jedan meč, prije dvije godine na zemlji u Strasbourgu, gdje je u dva seta slavila Portorikanka. Obje će naše tenisačice igrati u četvrtak.

Pobijedili li Pironkovu, Vekić će u 2. kolu igrati protiv 12. nositeljice, Švicarke Timee Bacsinszky, a Lučić-Baroni bi u slučaju prolaza čekala 28. nositeljica, Slovakinja Anna Karolina Schmiedlova.

>> Vekić i Konjuh nastavljaju s dobrom formom, probile su se do turnira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije