Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Bahreina

Šok u boksu: Raikkonen pregazio mehaničara

Mehaničar
Foto: Twitter/Screenshot
1/7
08.04.2018.
u 21:28

Rutinska promjena pretvorila se u katastrofu jer mehaničari nisu mogli skinuti stražnju lijevu gumu

Sebastian Vettel trijumfom na VN Bahreina, drugoj ovosezonskoj utrci SP-a u formuli 1, razveselio je Ferrarijeve navijače, ali i članove momčadi koji su tijekom utrke svjedočili velikoj drami u boksu.

Naime, u 35. krugu drugi vozač 'propetog konjića' Kimi Raikkonen stigao je u boks na promjenu guma. Rutinska promjena pretvorila se u katastrofu jer mehaničari nisu mogli skinuti stražnju lijevu gumu.

Finski pilot ubacio je u prvu i krenuo dok je mehaničar još stajao s novom gumom. Nesretni mehaničar nije uspio uzmaknuti te mu je Raikkonen prešao preko noge.

Odmah mu je pružena prva pomoć te je prevezen u medicinski centar. Ferrari je na Twitteru potvrdio da je mehaničaru slomljena noga na dva mjesta.

– Krenuo sam na zeleno svjetlo i nisam vidio što se dogodilo iza mene – rekao je Raikkonen.

Kimi Raikkonen odmah se zaustavio te nije nastavio utrku.

Mehaničar
1/5

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:38 09.04.2018.

u boksu????sport boks???

AU
austrougarskigeneral
10:28 09.04.2018.

ovo je bilo stravično za gledat ,šteta za kimija nije mogaio na postolje izgubio utrku u boksu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije