Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSEZONA

Incident Gershona, rabin tražio suce oprost

Gershon
AFP
18.10.2009.
u 22:29

Košarkaši New York Knicksa pobijedili su Maccabi iz Tel Aviva 106-91 u utakmici predsezone koju je obilježio incident trenera izraelskog sastava Pinija Gershona.

Zvijezda večeri bio je Gershon koji je u trećoj četvrtini izazvao desetominutni prekid utakmice.

Gershon je brzo zaradio dvije tehničke pogreške, a zanimljivo je da je druga došla nakon odluke koja je išla u korist Maccabija. Alu Harringtonu je dosuđen prekršaj u napadu točno ispred klupe izraelskoga kluba, a Gershon je vjerojatno mislio da je krilo Knicksa trebalo biti i oštrije kažnjeno zbog težine prekršaja. Gostujući je trener potpuno izgubio živce i počeo urlati na suca koji ga je isključio.

Međutim, Maccabijev je trener odbio napustiti teren. Scena u kojoj su službene osobe utakmice, zaštitari i Maccabijevi pomoćni treneri nagovarali Gershona da napusti parket dosegla je vrhunac bizarnosti kad se na igralište spustio rabin Yitchak Dovid Grossman i počeo uvjeravati suce da dopuste Gershonu ostanak na klupi. Ali, pravila su jasna, a nakon deset minuta ih je napokon odlučio poštovati i iznervirani gostujući strateg.

Inače, najefikasniji je u momčadi New Yorka bio Nate Robinson s 19 poena, dok je David Lee dodao 14 uz 12 skokova. Maccabi su predvodili dojučerašnji košarkaš Cibone Alan Anderson (20 poena), te D'or Fischer (19 poena, 16 skokova).

Prijateljska utakmica:

New York - Maccabi 106-91

Ključne riječi

Komentara 3

LD
ldraskic
23:03 18.10.2009.

samo jedna riječ židovi

LU
lux020
23:15 18.10.2009.

ovo je čisti primjer mješanja religije u sport,haha

RU
Rugovit
23:34 18.10.2009.

Dobro da se nije dogodilo u Pojasu Gaze jer bi Židovi odmah srušili nekoliko stambenih blokova za osvetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije