Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomena sa SP-a

Predsjednica Grabar-Kitarović osvanula i u čuvenom Paninijevom albumu

Foto: Facebook
30.11.2018.
u 11:18

Ako ste slučajno i vi naletjeli na tu sličicu, savjetovali bismo vas da je sačuvate

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sve je češći gost sportskih rubrika. Ovoga puta je tu zalutala sasvim slučajno, točnije zahvaljujući fotografiji u čuvenom Paninijevom albumu sa samoljepivim sličicama. 

Ukazala se, naime, hrvatska predsjednica iz leđa Luki Modriću, pa je tako dobila svoje mjesto u kolekciji uglavnom rezerviranoj za muškarce, ovog puta sudionike Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ako ste slučajno i vi naletjeli na tu sličicu, savjetovali bismo vas da je sačuvate. Vrijednost im s godinama među kolekcionarima zna porasti, pogotovo ako na sebi imaju jedan takav neobičan i rijedak detalj - predsjednicu države.

Komentara 14

SA
sanplavuj
11:31 30.11.2018.

predsjednica u repki, genijalno

Avatar gordi
gordi
13:06 30.11.2018.

kraljica Hrvata...Yusipovićevci i Mesićevci na aparatima

DO
dopizdilomi
11:50 30.11.2018.

Da li je Panini tražio dozvolu i da li je platio naknadu za korištenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije