Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Barišić

'Imam osjećaj da se Dinamu priprema akcija 'Varšavska 2''

Mirko Barisic
Marko Lukunić/Pixsell
12.08.2010.
u 12:27

– Danas svi nude samo udare, a to je lako. No, nitko ništa nije predložio - ističe Barišić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prozvao je predsjednika Dinama Mirka Barišića, traži da zaštiti Dinamo, da potegne pitanje odgovornosti onih koji mu ruše ugled. Sigurno nije mislio na igrače. Ili trenera, kojeg nema.

- Naš klub nije nesređen, svjestan sam udara na klub i moramo imati živaca sve to izdržati. A mi ćemo učiniti sve da, kao i dosad, imamo odlične rezultate, da budemo prvi u Hrvatskoj, igramo u Europi. A naš je klub u financijskom smislu konsolidiran i dobro vođen. A kad bih znao da se nešto radi nepropisno, prvi bih reagirao – kaže Barišić, očito i dalje čvrsto uza stvarnoga gazdu kluba.

No, ugled kluba je srozan, govori se o namještaljkama, politika je digla glas protiv takvog vođenja, navijači, sponzori...

– Jasno je da postoji taj opći napad na Dinamo, društveni, politički. Imam osjećaj da se sprema novi slučaj Varšavska, sad bi Dinamo mogao biti Varšavska 2. Ne znam kakve su to promjene u društvu.

Nije li to dovoljno da se nešto u Dinamu promijeni?

– Mi i dalje idemo zajedno. Dinamo nikoga nije oštetio, sve radimo po zakonu, a neće valjda Dinamo mijenjati zakone o sportu ili neke druge.

Barišić je posredno pozvao da se jave zainteresirani za Dinamo.

– Danas svi nude samo udare, a to je lako. No, nitko ništa nije predložio. Kad smo dolazili u Dinamo prije deset godina znali smo što hoćemo, došli smo s idejom, pa neka netko dođe i danas, donese prijedlog, neka se javi druga opcija, pa ćemo vidjeti tko ima većinu. A Dinamo sigurno nije politički problem – rekao je Dinamov predsjednik.

Jeste li i vi bili za smjenjivanje Velimira Zajeca?

– Predsjednik sam Izvršnog odbora kluba, a rečeno je da je odluka bila jednoglasna, pa je sve jasno.

Ključne riječi

Komentara 28

DA
Dalmino
12:36 12.08.2010.

Cigani gori su od one srbadije u zvezdi . Prave pravcate cigančine

CA
CALL
12:36 12.08.2010.

\'Veliki navijaći\' Dinama koji pozivaju na bojkot???!!! Mamića treba potjerat???? Pa da dođe neki zločinac kao što je Jakov Blažević, Šibl??? Neka partizančina........ njihovu smijenu nisu tražili ti veliki Dinamovci. Da nije Mamića....... Dinamo bi davno propao...... Sad nisu bitne vile koje grade ministri več Mamić....... Dinamo i igrači više doprinose proračunu sa porezima koje plaćaju nego svi ministri zajedno. Zašto novinari neće objaviti da je Dinamo uplatio preko 70 mil. kuna u Državni proračun........ samo seru o tkz. \'pomoći\' iz Drežavnog proračuna.

OB
-obrisani-
12:30 12.08.2010.

\'Imam osjećaj da se Dinamu priprema akcija \'Varšavska 2\'\', \"Sudovanje na Haaškom sudu oko granice 3\" ili \"Hrvatski 2006 EU ulazak broj 4.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije