Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE ZARUKE

Ima se, može se: Procurilo koliko je Ronaldo platio zaručnički prsten

Georgina Rodriguez
Foto: Instagram
1/8
30.04.2018.
u 17:12

The Correio de Manhã tvrdi da bi ovog ljeta portugalski nogometaš svoju izabranicu mogao odvesti i pred oltar, no ne preciziraju datum.

Ovaj vikend Georgina Rodriguez objavom na Instagramu potaknula je glasine da su napokon pale zaruke s Cristianom Ronaldom.

Naime, u jednoj video objavi na njezinoj ruci vidljiv je zaručnički prsten.

Portugalski mediji tvrde da je riječ o Cartier prstenju, te da je Ronaldo za njega platio oko 700.000 eura.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Inače, The Correio de Manhã tvrdi da bi ovog ljeta portugalski nogometaš svoju izabranicu mogao odvesti i pred oltar, no ne preciziraju datum.

S Georginom je Ronaldo u studenom dobio kćer Alanu Martinu. Još 2010. Portugalac je postao otac Cristiana Juniora, a u lipnju 2017. dobio je blizance Matea i Evu.

Georgina Rodriguez
1/16

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije