Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovila ga kamera

Ima milijune, ali to mu ne smeta! Izgled Manéova mobitela hit je na internetu

Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
29.12.2019.
u 22:50

Uoči utakmice kamera je uhvatila Manea na ulasku u svlačionicu i svi su primijetili izgled njegova mobitela

Sadio Mané donio je Liverpoolu pobjedu (1:0) protiv Wolverhamptona. Senegalac je u 42. minuti dvoboja 20. kola engleske lige na Anfieldu zatresao mrežu Ruija Patrícija, a Redsi (55) su s nova tri boda zadržali prednost ispred prvih pratitelja Leicestera (42) i Manchester Cityja (41).

Uoči utakmice kamera je uhvatila Manea na ulasku u svlačionicu i svi su primijetili izgled njegova mobitela. 

Liverpoolovo lijevo krilo tjedno zarađuje više od sto tisuća funti, ali nema problema što mu je na mobitelu slomljen ekran. Fotografija Sadija Manéa postala je hit na internetu.

Senegalac je poznat  po svojoj skromnosti. Tako je nedavno otkrivena simpatična anegdota s početka karijere.

Naime, kada je stigao u Metz, trebalo mu je vremena za privikavanje i često je bio praznih džepova.

Baš u to vrijeme Mané je zamolio jednog fotografa da ga snimi kako bi fotografiju poslao majci u Senegal.

"Vidio je da imam fotoaparat i zamolio me da ga snimim, želio je fotografiju poslati majci. Tražio sam ga e-mail adresu. Odmahnuo je glavom, pa mi je dao adresu kluba. Na kraju me pitao je li fotografija besplatna", prisjetio se fotograf.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 16

ML
Mlad75
08:31 30.12.2019.

Eto sto.je nama hit...da covjek razmislja normalno da se nw baca nesto sto ispravno radi...jer mu nije pukao ekran nego samo staklo koje ppkriva ekran......ne sumnjam da ce bit i onih koji ce ga ismijavati jer su oni eto za Bozic upravo poklonili djetetu novi samsung jer stari vise nije u modi bez obzira sto je ispravan, a u prvom mjesecu ce kukat kako se ne moze kraj s krajem i da su za to krivi svi u drzavi naravno osim njega.....nije bitno koliko jovaca imas nego jesi li normalan...nije bitno jesi li bio bogat ili sirotinja kao djete jer uvijek mozes but normalan i imati normalne vrijednosti, a mozes bit i snob sve je na tebi...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:11 30.12.2019.

Smiju mu se i "izbjeglice" s najnovijim mobitelima?

Avatar Mentat
Mentat
00:04 30.12.2019.

Privržen i skroman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije