Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bio spektakl

Cro Cop protiv Fjodora? Prvi čovjek Bellatora komentirao tu mogućnost

Mirko Filipović
Foto: Igor Šoban/Pixsell
1/2
18.02.2019.
u 20:29

Znam da bi se Mirko Cro Cop rado još jednom borio s njim, njegov menadžer više se puta raspitivao o toj mogućnosti. No, prvo bi trebalo oko toga pregovarati s Fjodorom - izjavio je Scott Coker, predsjednik Bellatora

Ruski mediji Russia Today i Sport Ekspress raspisali su se o mogućnosti da se još jednom sučele najveći ruski i najveći hrvatski MMA borac Fjodor Jemjeljanenko i Mirko Filipović.

Povod je izjava koju je predsjednik Bellatora Scott Coker dao za MMA Junkie izrazivši stav da bi Mirko Cro Cop Filipović bio dobar izbor za posljednju borbu u karijeri proslavljenog Rusa Fjodora Jemjeljanenka, svojevremeno najjačeg čovjeka svijeta.

>>> Pogledajte što je Cro Cop rekao po povratku u Zagreb

- Uvijek sam govorio da bi bilo sjajno kad bi Fjodor pristao da se dogovori bar još jedna borba. Znam da bi se Mirko Cro Cop rado još jednom borio s njim, njegov menadžer više se puta raspitivao o toj mogućnosti. No, prvo bi trebalo oko toga pregovarati s Fjodorom - citira Cokera MMA Junkie.

Predsjednik Bellatora također je izjavio kako bi idealno mjesto za oproštajno Fjodorovu borbu bila Moskva.

Fjodor Jemjeljanenko pobijedio je Cro Copa 2005. godine na turniru Pridea u Saitami. Ranije se pisalo da bi se s Fjodorom u Moskvi htio boriti Mitrione.

Filipović danas po povratku u Zagreb nije htio govoriti o eventualnom sljedećem suparniku:

- Ne znam ništa i nemojte me ništa pitati o tome - odgovorio je novinarima Cro Cop.

Komentara 2

FA
fascio
22:35 18.02.2019.

Dobro je rekao onaj Amer. Po slici bi se reklo: dobrodržeći 67-godišnjak.

SE
Sejo
19:25 20.02.2019.

Posto Mirko tvrdi da se moze boriti sa najboljim borcima na svijetu,sto ne proba sa Baderom ,Mitronom ili nekim iz top10 UFCa.Fedor je gotov .Jedino ako hoce da mu se revansira,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije