Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Jurčević

'Igrali smo od jedne od najboljih momčadi na svijet i bili tako blizu boda'

Nikola Jurčević
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.03.2019.
u 23:55

Zna se kakvu klasu ima Hrvatska. Očekivao sam da ćemo pružiti dobar otpor. Pripremali smo se na ovakvu igru. To je bilo dosta neugodno za Hrvatsku. Uz malo sportske sreće smo mogli napraviti iznenađenje. I uzeti bod - rekao je izbornik Azerbajdžana Nikola Jurčević

Vatreni su pobjedom protiv Azerbajdžana (2:1) uspješno krenuli u kvalifikacije za EP. Hrvatska je imala uvjerljivo više loptu u svojim nogama (68 posto) i bila je bolja reprezentacija na terenu, ali tek je dvaput uspjela zatresti suparničku mrežu.

Gosti su opasniji bili u prvom poluvremenu kada su izveli dva kontranapada, a iz jednog su poveli. 

>> Pogledajte što je rekao Dalić nakon utakmice

- Zna se kakvu klasu ima Hrvatska. Očekivao sam da ćemo pružiti dobar otpor. Pripremali smo se na ovakvu igru. To je bilo dosta neugodno za Hrvatsku. Uz malo sportske sreće smo mogli napraviti iznenađenje. I uzeti bod - rekao je izbornik Azerbajdžana Nikola Jurčević.

Što nedostaje vašoj reprezentaciji?

- Hrvatska je doprvak svijeta, mi smo daleko od njih. Mi moramo biti zadovoljni s ovakvim rezultatom. Oni su očekivali puno lakši posao. Iznenadili smo ih. Gol pri kraju prvog poluvremena je bio važan, da je do odmora ostalo 1:0 možda bi sve na kraju bilo drugačije.

Izbornik Azerbajdžana zadovoljan je igrom svoje reprezentacije.

>> Pogledajte što je nakon utakmice kazala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, zaslužila je to. Nesretan sam jer smo izgubili, a bili smo jako blizu boda. Igrali smo od jedne od najboljih momčadi na svijetu i moji igrači su dali sve od sebe - rekao je Nikola Jurčević i dodao:

- Imali smo prilike, da zabijemo za 2:2, ali najbolja momčad u našoj skupini je na kraju pobijedila. Ovo je za nas važna utakmica pred nastavak kvalifikacija, idemo motivirani u nastavak kvalifikacija.

Komentara 3

DU
Deleted user
00:07 22.03.2019.

Citat: 'Igrali smo od jedne od najboljih momčadi na svijet i bili tako blizu boda'... A moj Nikola, kojim ti to jezikom brsliš??? Ili je mozda ipak do lektora.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
01:20 22.03.2019.

Uvijek imaš šanse ako parkiraš autobus u svom šesnaestercu, ako parkiraš dva šansu su puno veće 🚍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije