Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O NJIMA SE MALO GOVORI
Povratak na članak

Igraju nogomet za hrvatsku reprezentaciju, a moraju uzimati godišnji da odu na SP

– S Bočkajem sam baš dobar prijatelj. Pratio je sve naše nastupe na svjetskom prvenstvu na Kreti, davao nam podršku na svom Instagram profilu – istaknuo je vratar reprezentacije Ernest Malarić

Komentari 2

DU
Deleted user
08:16 20.10.2019.

Ne vidim sto je u tome sporno? Da je to nekakav profesionalni i popularan sport - onda bi od toga mogli i živjeti i ne bi morali imati drugi posao. .

VL
KO
komunikolog
08:45 20.10.2019.

Nepravda! Kakva je ovo država? Osvojiš turnir u Đurmancu i opet moraš uzimati go. A čak ti je i Bočkaj prijatelj. Ma nevjerojatno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.