Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGA PRAVILA

Igračima na All-staru zabranjeno tulumarenje

NBA: Portland Trail Blazers at Los Angeles Lakers
Foto: Kirby Lee/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
05.03.2021.
u 22:25

Posljednjih sedam dana izabrani košarkaši nisu smjeli izlaziti iz svojih domova, prostorija kluba ili pak izvan hotela ako su bili na gostovanju sa svojom momčadi. A u Atlantu su morali doći s četiri negativna testa

Unatoč pandemiji koronavirusa, All-Star utakmica ipak će se odigrati. Ne u sklopu festivalskog All-Star Weekenda, nego samo kao izdvojena revijalna utakmica najvećih NBA zvijezda.

Na poprište utakmice u Atlantu svi sudionici morali su doputovati privatnim zrakoplovom ili automobilom koji je organizirala NBA lige. Odmah po dolasku svi su se morali testirati, baš kao i na sam dan utakmice.

Svaki od all-starovaca smio je dovesti samo četiri gosta uključujući i članove obitelji, dugogodišnje prijatelje, agente ili pak dadilje. Igrači roditelji mogli su dovesti šestero gostiju, ali samo ako su posljednja dva njihova djeca.

Posljednjih sedam dana izabrani košarkaši nisu smjeli izlaziti iz svojih domova, prostorija kluba ili pak izvan hotela ako su bili na gostovanju sa svojom momčadi. A u Atlantu su morali doći s četiri negativna testa.

Uz sve to, ovaj put neće biti ni tuluma, a oni su bili prepoznatljivo obilježje mnogih prethodnih All-Star okupljanja kada bi neki od igrača organizirali svoje privatne partyje.

A svi oni koji nisu pozvani na ovo druženje moći će otići na višednevni izlet izvan mjesta stanovanja, ali na točno određene lokacije. Dakle, ove godine neće biti dozvoljeni odlasci na Bahame ili na kruzere, nego je jasno “propisano” da NBA igrači predahnuti smiju samo na Havajima, Djevičanskim otocima i u Portoriku.

No i na ta putovanja ne smiju otići komercijalnim letovima, već privatnim, a ne smiju odsjesti u hotelima ni u resortima, već samo u privatnom smještaju. Isto tako, ako netko od NBA igrača organizira druženje 15 i više ljudi, taj će biti kažnjen, baš kao i oni koji budu viđeni u barovima i noćnim klubovima.

I dok će se oni odmarati, u Atlanti će se igrati utakmica između LeBronova i Durantova tima.

Njih dvojica su draftirali igrače pri čemu je LeBron James izabrao čak petoricu Europljana (Dončić, Jokić, Antetokounmpo, Sabonis, Gobert) ali i Curryja, Lillarda, Georgea, Simmonsa, Browna i Paula. Suprotstavljeni mu Durant izabrao je Irvinga, Embiida, Leonarda, Beala, Tatuma, Hardena, Bookera, Williamsona, LaVinea, Randlea i Vučevića kao jedinog Europljanina na svojoj strani. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije