Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA SVLAČIONICA

Igrači ne dijele mišljenje s Červarom, Štrlek: Ne bih psovao, ali ušli smo kao papci

Hrvatska - Japan
Hrvatski rukometni savez
15.01.2021.
u 20:50

- Bilo je loše na početku. Vraćali smo se polako, gol po gol. Uspjeli smo izjednačiti u zadnjih desetak minuta, imali smo zicer da napokon povedemo, ali nisam zabio i za to smo kažnjeni - kazao je Ivan Čupić koji je, začuđujuće, većinu utakmice igrao na poziciji desnog vanjskog

Ogromno razočarenje vladalo je u taboru naše rukometne reprezentacije nakon šokantnog remija protiv Japana (29:29) na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu. 

Rijetko koji reprezentativac bio je na razini zadatka, govor tijela bio je poprilično zbunjen, tužan i spor, a takav je bio i u miks-zoni gdje su naši krilni igrači, Manuel Štrlek i Ivan Čupić davali izjave nakon remija.

- Ne bih psovao, ali ušli smo u utakmicu kao papci. Nije to bilo pravo lice. Gledali smo jedan u drugoga. Trebamo razmisliti o našoj slici, cijeli turnir je pred nama, ali ovo nije slika koju trebamo prikazivati - rekao je povratnik u reprezentaciju Štrlek.

Čupić, koji je zabio ključni sedmerac za izjednačenje u samom završetku utakmice, ipak nije mogao prežaliti promašenu jedan na jedan priliku za vodstvo dvije minute prije kraja utakmice.

- Bilo je loše na početku. Vraćali smo se polako, gol po gol. Uspjeli smo izjednačiti u zadnjih desetak minuta, imali smo zicer da napokon povedemo, ali nisam zabio i za to smo kažnjeni - kazao je Čupić koji je, začuđujuće, većinu utakmice igrao na poziciji desnog vanjskog.

Momci trebaju dignuti glavu gore i usredotočiti se na idući ogled, a taj ogled je na rasporedu u nedjelju u 18 sati protiv Angole koju je u prvom kolu porazio Katar.

>>> Pogledajte gostovanje Vlade Šole uoči početka SP-a


 

Komentara 38

GP
gprskalo
21:28 15.01.2021.

Još da se zna objasniti koje mišljenje ne dijele igrači

GO
goriodgorijeg
21:00 15.01.2021.

Uletjeli ste ko grlom u jagode, no dobro ste prošli, s izjednačenim rezultatom. Sad se trebate opametiti i početi igrati onsko kako se očekuje od vas. Naše cure nije nitko favorizirao, pa su postigle bajku, srcem, borbenošću, ekipskim držanjem. Dečki pokažite svoje kvalitete, a kad bude bilo stani pani izvucite i zadnji atom snage.

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
23:53 15.01.2021.

Prva utakmica turnira. Totalno moguc i razumljiv rasplet dogadjanja. Nista neobicno. Da je ovo bila treca utakmica turnira, tek onda bi se moglo kritizirati, medjutim ovakva utakmica se nikada nece dogoditi u tom razdoblju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije