Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUK SLOMIO NOGU

Tuga u taboru Gorice: 'Lom je bio grdan, odmah se čulo da nešto nije u redu'

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
21.03.2021.
u 21:42

- Nije bilo lagodno, odmah se čulo da nešto nije u redu, lom je bio grd... Ide večeras na operaciju i prema prvim informacijama slijedi mu pauza od šest mjeseci.

Gorica je izgubila od Dinama s 1:0 na Maksimiru, no trener gostujuće momčadi Siniša Oreščanin nije htio puno govoriti o utakmici zbog teške ozljede Joeyja Suka koji je slomio nogu na dva mjesta.

- Utakmica mi u ovom trenutku ne znači puno, pod dojmom sam Sukove ozljede. Ne znam koliko će izostati, liječnici će to bolje znati - rekao je utučeni Oreščanin pa se ipak osvrnuo na utakmicu:

- Utakmica nam je poslužila da vidimo gdje smo. Dinamo je kvalitetan, ali mi smo na dobrom putu. No, shvatite me, ne mogu sada previše govoriti.

Matija Dvorneković je dodao:

- Nije bilo lagodno, odmah se čulo da nešto nije u redu, lom je bio grd... Ide večeras na operaciju i prema prvim informacijama slijedi mu pauza od šest mjeseci.

Krešimir Krizmanić bio je blizu duela Suka i Čabraje.

- Duel gdje je izvukao deblji kraj. Potvrđeno je da je riječ o prijelomu noge. Joey je veliki radnik i vjerujemo da će se vratiti - rekao je Krizmanić.

Susret je prokomentirao i trener Dinama Damir Krznar.

- Očekivano teška utakmica. Zadnjih deset minuta dogodio se mentalni umor, nakon Europe je sljedeća utakmica odmah teška. Imali smo ovaj put i sreće i znanja, ali ne dogodi se često da tu utakmicu dobro prođeš. I mi smo suzdržano slavili zbog Sukove ozljede. Iskreno nam je žao zbog toga - rekao je Krznar i dodao:

- Mogli smo momčad osvježiti s više igrača, ali smo ovako pokazali respekt prema Gorici. Sada nam 10-ak igrača odlazi u reprezentaciju, ali to je sudbina velikih klubova. Imamo samo 3-4 dana pauze između utakmica do kraja sezone. Spletom okolnosti idemo u Šibenik s jedinim i pol zajedničkim treningom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije