Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti HNK-a

Igrači Futsal Dinama na predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'

Igrači Futsal Dinama u kazalištu
Foto: Futsal Dinamo
1/5
13.03.2018.
u 15:26

Kazališni 'remake' jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače

Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer posebni gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'.

Kazališni 'remake' jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata. Na početku predstave dočekala ih je i intendantica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč:

Igrači Futsal Dinama u kazalištu
1/5

- Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a s obzirom na to da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta.

Predsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta.

- Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo s obzirom na to da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučujem svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu.

Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave 'Tko pjeva zlo ne misli' pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno.

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:42 13.03.2018.

A Gnk igraci idu u Medjugorje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije