Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dino Skender

Igrači će se morati bacati na glavu da bi parirali Dinamu

Dino Skender
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
22.04.2019.
u 17:02

- Dinamo je moćna ekipa za naše, ali i za europske prilike. Kažnjavaju i najmanju pukotinu u protivničkim redovima - zapazio je strateg Osijeka

Trener Osijeka Dino Skender izjavio je u ponedjeljak da će se njegovi igrači morati bacati na glavu da bi parirali Dinamu u polufinalu Kupa.

- Dinamo je moćna ekipa za naše, ali i za europske prilike. Kažnjavaju i najmanju pukotinu u protivničkim redovima. Osim toga, oni su za vikend odmarali udarnu postavu - rekao je Skender na konferenciji za novinare uoči polufinala Kupa u utorak u 18 sati u Maksimiru.

Iako su u petak u Puli u prvenstvenom susretu protiv Istre 1961 nesretno izgubili 0:1 golom iz prekida dvije minute prije kraja susreta, trener Osijeka smatra da to neće previše utjecati na njegove igrače te ističe da neće biti većih promjena u sastavu.

- Trebat će nam dobra igra u obrani, čvrsti blok, a svoje prilike tražit ćemo u kontranapadima. Ako do poluvremena održimo nulu, naše šanse u nastavku će progresivno rasti. Morat ćemo se bacati na glavu da bi parirali Dinamu.

No, igra se jedna utakmica i mislim da imamo šanse - zaključio je Dino Skender. On je prije tri tjedna postao trener Osijeka, naslijedivši Zorana Zekića, koji je gotovo tri godine uspješno vodio klub iz Gradskog vrta.

Komentara 2

ON
ON
18:23 22.04.2019.

jetix:tako je...i ne samo Osijek nego HNL cjelokupno.Zašto?To morate pitati čelnike ostalih klubova HNL.

JE
jetix
17:12 22.04.2019.

Osijeku će trebati sve ono što u ovom trenutku nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije