Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujući video

Igrač Zrinjskog nakon brutalnog starta ostao bez testisa

Marin Galić
YouTube screenshot
29.09.2017.
u 22:11

Marin Galić dobio je udarac u 'nezgodno mjesto' te je operiran u bolnici.

Nevjerojatna vijest stigla je iz BiH, nogometaš Zrinjskog ostao je bez testisa zbog brutalnog starta tijekom utakmice Kupa.

Igrač Sloge iz Siminog Hama na središtu igrališta, uz aut liniju, uklizao je prema Marinu Galiću te ga nogom udario u 'nezgodno mjesto'. Igrač Zrinjskog ostao je ležati na travnjaku te je potom prevezen u bolnicu.

 

Operiran je, a liječnici su mu morali odstraniti testis, piše Avaz.ba. 

Sloga je pobijedila rezultatom 1:0.

Ključne riječi

Komentara 10

IB
ibiza
23:09 29.09.2017.

o nedaj boze nikom treba neku zastitu nositi

VI
Vito
07:37 30.09.2017.

Zašto nije nosio štitinik za jajca??? __ Ako ga je imao onda treba tužiti proizvođača zbog lošeg proizvoda kojeg su mu dali u klubu i koji ga nije zaštitio.

LA
lakočemo
17:32 30.09.2017.

jel su oba pala ili samo jedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije