Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠ ISPRAVIO SUCA

Igrač objasnio sucu kako treba suditi

Košarka
08.10.2009.
u 11:07

S kakvim situacijama će se susretati najbolji svjetski košarkaši u novoj sezoni NBA lige pokazao je pripremni susret Detroit Pistonsa i Milwaukee Bucksa.

U susretu, u kojem je Roko Ukić dobio tek šest minuta, dogodila se zanimljiva situacija koja je pokazala zašto su zamjenski suci zaista zamjenski.

Ersan Ilyasova je zaustavljen prekršajem tijekom šuta i suci su dosudili dva slobodna bacanja, koja je trebao izvesti nakon minute odmora. Tijekom prekida, više od 90 sekundi nakon prekršaja, suci su odlučili kako je Turčin šutirao tricu i dosudili tri bacanja.

Međutim, tada je iskusni Tayshaun Prince upozorio suce da vlastitu pogrešku mogu ispraviti u naredne 24 sekunde.

- Rekao sam sucu da ne mogu promijeniti sucu nakon pet minuta i on mi je rekao "Da, zaista. U pravu si." - prepričao je Prince i dodao:

- A onda sam ga još morao i podsjetiti da kaže zapisničkom stolu da oduzme jedan poen na semaforu.

Podsjetimo, čelni ljudi NBA lige morali su angažirati zamjenske suce jer se sa sindikatom sudaca nisu dogovorili oko novog kolektivnog ugovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije