Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Igrač Bayerna pozitivan, upitna utakmica protiv Vrsaljkovog Atletica

FILE PHOTO: Bundesliga - Bayern Munich v Hertha BSC
Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.10.2020.
u 18:13

Zdravstvena inspekcija je provela istragu kako bi ustanovila mogu li se Gnabryjevi suigrači smatrati bliskim kontaktima, a svi su igrači u srijedu ujutro ponovno testirani. Rezultati će biti poznati tijekom poslijepodneva

Napadač Bayerna Serge Gnabry bio je pozitivan na posljednjem testiranju na Covid-19 uoči današnjeg dvoboja Lige prvaka u kojem su Bavarci domaćini Atletico Madridu, a koja bi zbog Gnabryjevog pozitivnog rezultata mogla biti odgođena.

Naime, prema epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Bavarskoj, svi kontakti zaražene osobe moraju ići u dvotjednu samoizolaciju, Pod kontakte se podrazumijevaju sve osobe koje su sa zaraženim provele najmanje 15 minuta ne održavajući propisani razmak od 1,5 metra i ne noseći zaštitnu masku.

Zdravstvena inspekcija je provela istragu kako bi ustanovila mogu li se Gnabryjevi suigrači smatrati bliskim kontaktima, a svi su igrači u srijedu ujutro ponovno testirani. Rezultati će biti poznati tijekom poslijepodneva.

Prema pravilima Europskog nogometnog saveza (UEFA) dvoboj se ne odgađa, ako momčad ima 13 igrača na raspolaganju, među kojima je barem jedan vratar.

No, konačnu odluku o odgodi meča u ovom će slučaju donijeti zdravstvena inspekcija.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije