Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD ŠVEDSKE

Vori: Dogodilo se najgore; Cindrić: Moramo ovo zaboraviti

Hrvatska - Švedska
17.01.2018.
u 07:00

- Šveđani su nas pretrčali, a u obrani večeras nismo bili pravi - izjavio je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori.

Trebamo što prije zaboraviti utakmicu protiv Švedske i okrenuti se protivnicima koji nas čekaju u drugom krugu Europskog rukometnog prvenstva - reprezentacijama Francuske, Norveške i Bjelorusije, izjavio naš reprezentativac Luka Cindrić nakon utakmice Hrvatska-Švedska u Spaladium areni u kojoj  je naša reprezentacija izgubila rezultatom 31:35.

- Večeras nismo igrali dobro i Švedska je bila bolja - rekao je Cindrić.

Po njegovim riječima, Hrvatska je upala u ritam igre Švedske, a tada je teško pobijediti tu reprezentaciju.

Hrvatska - Švedska
1/16

- Nismo se dobro branili, a i u napadu smo pravili greške - kazao je dodavši kako mu je žao što hrvatska reprezentacija nije ostvarila i treću pobjedu prvog kruga Europskog prvenstva na oproštaju od nezaboravne publike u Spaladium Areni.

- Šveđani su nas pretrčali, a u obrani večeras nismo bili pravi - izjavio je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori.

- Dogodilo se ono najgore. Ono to smo mi trebali raditi njima, oni su učinili nama. Nedostajalo je agresivnosti, nije funkcionirala ni obrana 6-0 a ni 5-1. U prvom poluvremenu su Šveđani stvarno igrali bez greške i u obrani i u napadu. U drugom dijelu smo pokušali stići, ali nije išlo - kazao je kapetan Vori. 

- Moramo dignuti glavu, idemo u Zagreb s dva, a ne četiri boda i čekaju nas okršaji s Francuzima i Norvežanima. Večeras smo izgubili od bolje momčadi, koja je jako kvalitetna. Upozoravali smo da su na Svjetskom prvenstvu držali domaćine Francuze u šahu sve do 58. minute - zaključio je Vori nakon prvog poraza hrvatske reprezentacije u Spaladium Areni, nakon 11. pobjeda zaredom. 

Vratar Ivan Pešić bio je vidno razočaran. 

- Razočaran sam jako. Oni su nam zabijali iz svih pozicija, s devet metara, iz pozicije pivota, a nekoliko lopti je ušlo u gol i od bloka. Nismo bili dobri, a njima je sve ulazilo. Žao mi je navijača - izjavio je Pešić.

Komentara 2

80
8.000 eura, 8.000 eura!
10:50 17.01.2018.

Hrvatska može biti prvak isto kao sve ekipe koje su u drugom krugu. Ako svi naši dovoljno kvalitetni i poslože im se neke kockice u glavi uz malo sreće mogli bi sve pobjediti. Idemo Hrvatska🇭🇷

DM
drago.miota
14:59 17.01.2018.

ali nemožemo mizaboravit????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije