Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRALI LEOVAC I PETRIĆ

Tudor u četvrtfinalu Kupa, prošao i Panathinaikos

Igor Tudor
Marko Lukunic/PIXSELL
14.01.2016.
u 22:59

Plasman u četvrtfinale je izborio Panathinaikos usprkos domaćem porazu od PAS Giannine 0:1. Panathinaikos je prvi susret dobio 2:1 pa je prošao dalje zbog više postignutih golova u gostima.

Nogometaši PAOK-a, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, izborili su plasman u četvrtfinale grčkog Kupa nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala pobijedili Kalloni 3:0 i tako nadoknadili pogodak zaostatka iz prve utakmice.

PAOK je u prvom susretu izgubio 1:2, međutim u uzvratu na svom terenu je slavio 3:0 i prošao dalje. Golove za solunski sastav zabili su Stefanos Athanasiadis (58), Robert Mak (65) i Dimitar Berbatov (81). Za domaći sastav je prvo poluvrijeme igrao hrvatski nogometaš Marin Leovac.

Plasman u četvrtfinale je izborio i Panathinaikos usprkos domaćem porazu od PAS Giannine 0:1. Panathinaikos je prvi susret dobio 2:1 pa je prošao dalje zbog više postignutih golova u gostima.

Pogodak odluke zabio je Dimitrios Ferfelis u trećoj minuti sudačke nadoknade. Za domaći sastav je posljednjih 20 minuta igrao hrvatski napadač Mladen Petrić.

REZULTATI:
PAOK - Kalloni                         3:1 (prva utakmica 1:2)
Panathinaikos - PAS Giannina 0:1 (2:1)
Panionios     - Ergotelis               1:0 (1-0)

Igrano u srijedu, 13. siječnja:
Asteras Tripolis - Larissa           3:0 (3:0)
Iraklis - Veria                             1:0 (1:0)
AEK Atena - Levadiakos            2:0 (1:0)
Olympiakos - Chania                 6:0 (4:1)

Igrano u utorak 12, siječnja:
Atromitos     - Platanias                 2:1 (0:0)

>> Igor Tudor želi dovesti Andreja Kramarića u PAOK!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije