Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUŠKA SE...

Igor Štimac uskoro u novoj ulozi?! Otkriveno i koliku će plaću imati

Igor Štimac
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/9
04.05.2019.
u 19:00

"Dobio je preporuku Hrvatskog nogometnog saveza. Osim toga, njegov zahtjev za plaćom je unutar proračuna saveza", rekao je izvor. Naime, indijski savez novom izborniku nije spreman dati više 25,000 dolara mjesečno u bruto iznosu.

Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji izbornik vatrenih Igor Štimac glavni je favorit među četvoricom kandidata za preuzimanje klupe Indije. Pišu to tamošnji mediji i napominju da se za posao prijavilo oko 250 kandidata među kojima je bio i Robert Jarni, ali on nije prošao u najuži krug.

Štimac je tamošnjim medijima potvrdio da je zainteresiran za posao, a India.com navodi da je bivši hrvatski izbornik prvi favorit zbog više razloga.

"Dobio je preporuku Hrvatskog nogometnog saveza. Osim toga, njegov zahtjev za plaćom je unutar proračuna saveza", rekao je izvor. Naime, indijski savez novom izborniku nije spreman dati više 25,000 dolara mjesečno u bruto iznosu.

Štimčevi konkurenti su Korejac Lee Min-sung, Španjolac Albert Roca i Šveđanin Hakan Ericson. Indijski nogometni savez idućeg će utorka u New Delhiju intervjuirati kandidate i zatim donijeti odluku tko će postati novi izbornik.

>> Pogledajte gostovanje Davora Šukera u Večernjem pressingu Igora Štimca


 
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar arba_arba
arba_arba
19:12 04.05.2019.

1/9 na livoj strani se ne mora sakrivati iza gosp. Vida ili Corluka

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
19:50 04.05.2019.

"...indijski savez novom izborniku nije spreman dati više 25,000 dolara u bruto iznosu." To je valjda mjesecna placa a ne godisnja?! Ako se za posao prijavilo oko 250 kandidata, znaci da ni nogometnim trenerima bas ne cvijetaju ruze, izuzev nekolicine... Cudi me da i toliko placaju, to je najnesportskija nacija na svijetu. Sve sto njih od sporta zanima je... kriket!

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
00:15 05.05.2019.

Nek mu je sa srecom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije