Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR KOMENTAR

Igor Štimac: Na provizije menadžerima potrošen je 21 milijun kuna

Večernji TV: Igor Štimac
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/7
07.11.2018.
u 19:40

"I nema veze što su tako odabrani Kos i Branko pored živih i zdravih članova NO rasuli po raznim računima 21 milijun kuna (samo provizije menadžerima) - pa nije NH kriv što NO nije reagirao sukladno svojim ovlastima i spriječio na vrijeme tu gadost?!"

Bivši nogometaš i trener Hajduka Igor Štimac nije u dobrim odnosima s Našim Hajdukom. Štimac se sada u objavi na Facebooku osvrnuo na šefa udruge Ivana Rilova te ustvrdio da su bivši predsjednik Ivan Kos i nekadašnji sportski direktor Mario Branco menadžerima isplatili 21 milijun kuna.

"Trener Valverde silno cijeni Rakitića i otklonio je svaku sumnju u njegov odlazak....pa kaže:

“​​​​​​Naš cilj nije samo zarađivati na igračima i prodavati ih, mi nismo samoposluga nego klub koji osvaja naslove. Važnije od stanja na računu nam je stanje u trofejnoj dvorani. “ Tako se razmišlja u jednoj Barceloni...

Za razliku od tog smiješnog kluba Barcelone u “njihovom hajduku“ se razmišlja i djeluje potpuno suprotno - nisu važni trofeji nego ideali?!

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

Divno je bilo na oproštaju Rilova, pa kad sam čitao kolike su emocije preplavile dvoranu došlo mi je zaplakat... Evo i sad mi suze naviru kad se sjetim. Kaže čestiti bucko na oproštaju kako ga je druženje sa sektašima kroz protekle godine djelovanja učinilo boljim čovjekom?! Eto, ipak je nešto dobro izašlo iz narodnog projekta, pa sada mi koji prigovaramo što su izostali rezultati nemamo više nikakvih argumenata za kritike!

I nema veze što sekta uporno pomoću svojih članova NO bira predsjednike i ostale članove uprave bez ikakvih iole solidnijih kvalifikacija u sportskom upravljanju - pa nije NH kriv što oni ne znaju posao?!

I nema veze što su tako odabrani Kos i Branko pored živih i zdravih članova NO rasuli po raznim računima 21 milijun kuna (samo provizije menadžerima) - pa nije NH kriv što NO nije reagirao sukladno svojim ovlastima i spriječio na vrijeme tu gadost?!

I nema veze što je Kos na troškove čašćenja (blaže-reprezentacije) spiskao u 2 godine 3,6 milijuna kuna - pa nije valjda NH kriv što je NO spavao dok je predsjednik rasipao?!

I nema veze što nam omladinski pogon vodi čovjek bez diplome sa svojim ortacima , a koji je eto jedini u povijesti kluba uspio ispasti u sve 3 mlađe uzrasne kategorije već u županijskom kup natjecanju - pa nije NH kriv što je Kos doveo takve trenere, a potjerao one koji su stvarali velike igrače kroz klupsku povijest?!

I nema veze što danas ponovo lažete svoje članove kako je klub financijski stabilan - pa nije NH odgovoran što se nekontrolirano trošilo proteklih godina?! Na kraju krajeva uvijek ostaje mogućnost otići pred banovinu po novi kredit!

Hajduk je vašim odlukama i izborima doveden pred zadnji čin, a njegovo ime je bankrot! Slijedi nam tužni prijelazni rok u kojem će naglasak biti stavljen na “prodaj što stigneš “, a moj dobri Vulić će pokušati krpati rupe i na kraju biti Pedro!

Neka nam je dragi Bog na pomoći!

HŽV", napisao je Igor Štimac.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mirko224
Mirko224
20:03 07.11.2018.

Sve točno.

AB
abendblatt
20:18 07.11.2018.

Dali je netko provjerio te isplate „provizije“? Ovo mi vise mirise na kradju i pronevjere.

MA
Marsijanac
22:00 07.11.2018.

Bravo gospodine Stimac...." Budući da smo stalno zaprimali ogromne kazne iz UEFA-e i HNS-a zbog navijačkih izgreda, odlučio sam to iskoristiti u pregovorima s Pavom. Nisam želio, a ni po propisima smio uvlačiti klub u prijedlog koji sam imao, a to je: “Ja ću osobnim sredstvima financirati dva navijačka autobusa za Zürich, on se mora pobrinuti da se ti autobusi vrate bez oštećenja i utakmica mora proći bez izgreda Torcide, odnosno bez kazne za klub.” Ukoliko se to ostvari, razmotrit ćemo realizaciju zahtjeva njegove udruge navijača oko daljnje suradnje (ulaznice za svaku utakmicu po povlaštenoj cijeni, sufinanciranje knjige, monografije o Torcidi itd...). - Rezultat dogovora bila su dva devastirana autobusa u povratku i oko 50.000 švicarskih franaka kazne zbog navijačkih nereda. Tu su naši pregovori o suradnji završili No, konstantne prijetnje s njihove strane, a moje neprihvaćanje reketa, rezultiralo je sve žešćim, neargumentiranim napadima na mene osobno, moju obitelj i tadašnju upravu. Grafiti po cijelom gradu, tipa “Štimac lopov”, “Srbin” i slično, zatim optužbe za malverzacije u transferima Srne i PletikosTako su me lažno prozvali da sam u klubu “Ludnica” pretukao torcidaša Bokija, a polio sam ga čašom vode nakon provokacije. Bio je u društvu dva prijatelja i oni znaju pravu istinu. Tada su ga navodno istukli redari nakon izbacivanja iz kluba."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije