Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO GA TALENTOM

Igor Štimac je još uvijek pod dojmom: S njim ćemo možda biti i svjetski prvaci!

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Luka Stanzl/PIXSELL
15.11.2021.
u 23:30

- Barcelona je vladala svijetom bez napadača. S Kramarićem, Livajom i Petkovićem se mogu raditi čuda.

Izbornik Indije i nekadašnji izbornik Hrvatske Igor Štimac, pohvalio je igru hrvatske nogometne reprezentacije protiv Rusije i u toj minimalnoj pobjedi vidio maksimalnu vrijednost - na stoperskoj poziciji.

- Snaga, brzina, mirnoća, tehnika. Vedar i optimističan duh. Ma to je dar. Dobili smo, usudio bih se reći, najboljeg stopera u povijesti Vatrenih. To je igrač koji će za godinu dana biti uz rame Van Dijku. On je strašan, a ljevak. S njim ćemo možda biti i svjetski prvaci - komentirao je Joška Gvardiola za Sportklub Štimac i osvrnuo se na izbornika Zlatka Dalića:

- On je najveći izbornik u našoj nogometnoj povijesti i neupitno najbolji trener. Ma mi o njemu ne trebamo trošiti niti jedne sekunde. Odveo nas je na SP, napravio je smjenu generacija. Ima kadar koji ima silni potencijal i on je doista uspio sebe ugravirati na prvo mjesto. Mi svi zajedno mu samo možemo čestitati.

Nije se složio s konstatacijom da vatreni nemaju golgetera.

- Iskreno, kao trener volim da moja momčad igra protiv momčadi koja ima napadača. Pa Barcelona je vladala svijetom bez napadača. S Kramarićem, Livajom i Petkovićem se mogu raditi čuda - zaključio je Štimac.

Komentara 1

FR
Franko777
12:09 16.11.2021.

Ostavi se komentiranja Stimac. Eto cuda se mogu napraviti s Petkovicem i Livajom kohi dalje od Hajduka i Dinama ne mogu nikud hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije