Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA REAKCIJA

Igor Štimac: Cirkusanti na čelu sa Šukerom opet se sprdaju s Hrvatskom!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
11.10.2017.
u 12:13

– Za Dalića su trebali imati spreman ugovor pet minuta prije kraja utakmice protiv Finske. A ne da se sada ovako razgovara, diskutira i špekulira

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac nezadovoljan je što se HNS sa Zlatkom Dalićem dogovorio tek da će voditi utakmicu s Ukrajinom i nije mu ponudio nikakav ugovor.

– Sve to govori o tome koliko su ljudi u HNS-u neozbiljni. Jer ako su nas mijenjali već u prvoj minuti nakon poraza kako bi sačuvali svoje fotelje, za Dalića su trebali imati spreman ugovor pet minuta prije kraja utakmice protiv Finske. A ne da se sada ovako razgovara, diskutira i špekulira. Cirkusanti na čelu sa Šukerom opet se sprdaju s Hrvatskom. Nedefiniranost Dalićeva statusa je novi dokaz da ih sve treba doživotno udaljiti iz HNS-a – rekao je Štimac za Tportal.

1/19

Štimac vjeruje da će Dalić ostati izbornik.

– Nekako se osjeća da će se kroz ovo čekanje sve završiti dogovorom. Ujedinjuje se javnost, to mu ide u prilog, ali nažalost, ide u prilog i ovima 'gore', jer što se njih tiče, javnost je bila izuzetno podijeljena – rekao je Štimac.

Cijeli tekst pročitajte na Tportalu.

Komentara 49

DA
darko2103
12:19 11.10.2017.

Najvece je sprdanje bilo kad su tebe totalnog neznalicu stavili za selektora ali onda nisi kmecao

ST
starsandstripes
12:35 11.10.2017.

mene zanima da li i svoje imenovanje izbornikom smatra sprdanje s obzirom da se njegova trenerska karijera do tada svela na treniranje hajduka 15 minuta ..zagreba 6 minuta i neznam koga jos 2 minute

BL
Blatina19
12:32 11.10.2017.

Portalima smeta pobjeda Hrvatske pa treba sve napraviti da se atmosfera pokvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije