Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENT

Igor Bišćan otkrio što je Rijeci nedostajalo za prolaz u Europsku ligu

Igor Bišćan
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
29.08.2019.
u 23:30

Rijeka je ove sezone odigrala četiri europske utakmice. Protiv Aberdeena je upisala dvije pobjede (2-0, 2-0), dok je protiv Genta upisala poraz (1-2) i remi (1-1)

Pokušali smo sve što je u našim okvirima, ali to nije bilo dovoljno, kazao je Igor Bišćan nakon što se Rijeka remijem protiv Genta oprostila od Europe.

"Nemam što zamjeriti igračima, dali su svoj maksimum. Nedostajalo nam je malo kvalitete da bi u ovakvoj situaciji mogli prelomiti utakmicu," kazao Bišćan.

Rijeka je prije sedam dana izgubila s 1-2, ali nažalost na Rujevici nije uspjela upisati pobjedu. Momčad Igora Bišćana vodila je 1-0 i imala rezultat koji je vodi dalje, ali radost je kratko trajala.

Rijeka je povela u 32. minuti golom Jakova Puljića, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Igor Plastun, a do kraja susreta više nije bilo golova.

"Da nismo odmah primili gol naši izgledi bi bili veći. Šteta što nismo izdržali do poluvremena. Gent je dobra ekipa, na jednom nivou višem od nas", dodao je Bišćan.

Rijeka je ove sezone odigrala četiri europske utakmice. Protiv Aberdeena je upisala dvije pobjede (2-0, 2-0), dok je protiv Genta upisala poraz (1-2) i remi (1-1).

"Odigrali smo tri i pol dobre europske utakmice, no nažalost to nije bilo dovoljno," zaključio je Bišćan.

Veznjak Tibor Halilović žali što Rijeka barem do poluvremena nije zadržala prednost.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali nažalost nismo uspjeli. Dobro smo krenuli, zabili smo gol, ali brzo smo ga primili. Nakon toga smo pokušali zabiti barem još jedan kako bi izborili produžetke, ali nismo uspjeli", kazao je Halilović.

"Sada se moramo okrenuti HNL-u", dodao je.

Ivan Tomečak je dvije godine proveo u Belgiji igrajući za Mechelen i Club Brugge, a u veljači ove godine vratio se u Rijeku.

"Gent je ozbiljna ekipa koja im glavu i rep. Šteta što nismo zadržali vodstvo do kraja poluvremena. Oni su u nastavku čvrsto stajali, bili su bolji i zasluženo idu dalje" dodao je Tomečak.

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao o ždrijebu LP-a

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
14:41 30.08.2019.

Bišćan bje vrlo realan. Gent ima bolje igrače i to je to. Svaki zračni dvoboj naši igrači izgubiše. Tako se ne može igrati završnica europskog natjecanja.

21
215794
12:20 30.08.2019.

Sto bi bilo kad bi bilo volio bih I ja da Rijeka ide dalje zato se i zove Rijrka!

DI
didajoza
08:35 30.08.2019.

Igore kad su tvoji zabili trebao si ih smiriti.Dok su tvoji slavili njihov trener im je dijelio savjete kako poravnati rezultat. Prošao si kao Bilić protiv Turske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije